Dukterinė „Vivo“ kompanija ruošia naują flagmaną: paaiškėjo pagrindinės specifikacijos, pasiūlys ir naujausią „Qualcomm“ procesorių

Lukas Snarskis

2022-11-19, 13:45 (atnaujinta 2023-03-05, 10:00)

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje jau gyvenama artėjančių metų nuotaikomis. Daugelis gamintojų jau kuris laikas ruošia savo naujausius flagmanus, kurie debiutuos dar iki šių metų pabaigos. Šios savaitės pradžioje buvo pristatytas ir pagrindinis daugelio jų komponentas – naujasis „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesorius.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Dukterinė „Vivo“ kompanija ruošia naują flagmaną: paaiškėjo pagrindinės specifikacijos, pasiūlys ir naujausią „Qualcomm“ procesorių

Naujasis lustas bus naudojamas daugelyje, jeigu ne visuose, 2023 metų flagmanuose. „Qualcomm“ daug dėmesio skyrė energijos suvartojimo efektyvumui padidinti, tačiau naujasis procesorius pasiūlys ir ženkliai daugiau galios. Jau dabar pasirodo ir oficialių pranešimų apie įrenginius, kurie naudos šį mikroschemų rinkinį, o tokias naujienas paskelbė ir Kinijos bendrovė „iQOO“.

„iQOO“ atstovai patvirtino, jog jau dabar yra ruošiamas naujasis bendrovės flagmanas, kuris veiks su „Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi. Ir nors išmaniojo telefono pavadinimas nebuvo įvardintas, tačiau internete kalbama apie „iQOO 11“ modelį. Tai patvirtinta ir „Geekbench“ testų rezultatai.

Jau žinoma, jog naujasis „iQOO 11“ turės versiją su 12 GB operatyviosios (RAM) atminties, o čia bus naudojami LP-DDRX lustai. Telefone turėtumėme rasti ir UFS 4.0 vidines atmintines. Pranešama ir apie „Samsung E6“ ekraną, kuris turėtų pasižymėti 6,78 colių įstrižaine su 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Verta pastebėti, kad šios savybės yra labai panašios į praėjusiais metais išleisto „iQOO 10“ modelio.

Naujojo „iQOO“ flagmano nugarėlėje turėtumėme rasti 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o greta – 13 MP plataus kampo bei 8 MP makro objektyvas. Išmanusis telefonas turės ir 16 MP asmenukių kamerą. Tikėtina, kad šio įrenginio veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 120W greituoju įkrovimu.

Šiuo metu tai yra visos žinomos naujojo „iQOO“ flagmano specifikacijos. Gamintojas dar nėra paskelbęs kada galima tikėtis šio išmaniojo telefono pristatymo, tačiau tai turėtų įvykti gruodžio pabaigoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas