E.Muskas yra pasiruošęs kirčiui iš „Google“ ar „Apple“: milijardierius turi planą net ir juodžiausiam periodui, naujas pareiškimas sukėlė diskusijų audrą

Turtingiausias žmogus pasaulyje, „Tesla“ ir „SpaceX“ savininkas, Elonas Muskas nuolat atsiduria dėmesio centre ir dažnai gali susidaryti vaizdas, jog jis tiesiog negali išvengti didžiulio atgarsio sulaukusių kalbų. JAV milijardieriaus komentarai dažnai išsiskiria išskirtiniu požiūriu, o dabar jis ir vėl sukėlė diskusijų audrą.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
E.Muskas yra pasiruošęs kirčiui iš „Google“ ar „Apple“: milijardierius turi planą net ir juodžiausiam periodui, naujas pareiškimas sukėlė diskusijų audrą

Netylant kalboms apie socialinį tinklą „Twitter“, kurį E.Muskas įsigijo dar visai neseniai, internete ir vėl sklinda naujojo platformos savininko kalbos. Niekam ne paslaptis, jog parduotuvės kaip „Google Play Store“ ar „App Store“ turi savo vidaus taisykles, o internete vis garsiau kalbama, kad „Twitter“ jau netrukus gali būti iš jų pašalinta. Tačiau „Tesla“ vadovas turi tam planą.

Internete plinta susirašinėjimas iš „Twitter“ platformos, kuriame klausiama ar „Apple“ ir „Google“ nusprendus užblokuoti „Twitter“ platformą, E.Muskas būtų priverstas sukurti savo išmanųjį telefoną. Negana to, pažymima, jog žmogui, kuris kuria raketas skrydžiams į Marsą, tai turėtų būti itin lengva užduotis. Ir netrukus į šį pranešimą sureagavo ir pats E.Muskas.

JAV milijardierius savo atsakyme išreiškė viltį, jog tokia situacija niekada nesusiklostys, tačiau „taip, jeigu nebūtų kitos išeities“ jis ketina sukurti alternatyvą dabartiniams „Android“ ar „iOS“ išmaniesiems telefonams. Tikėtina, kad šiuose E.Musko žodžiuose gali būti tiesos, nes jis yra susijęs su daugybę įvairiausių produktų, pradedant „SpaceX“ raketomis, „Tesla“ elektromobiliais ar „The boring Company“. Negana to, „Tesla“ vardu pažymėti yra ne tik transporto priemonės, bet ir gausybė kitų produktų.

Be to, anksčiau internete buvo pasklidusios nuotraukos koncepcinio telefono, kurį galimai kuria „Tesla“. Tokia informacija buvo pasirodžiusiu kone prieš metus, tačiau JAV elektromobilių gamintojas tokių gandų nei patvirtino, nei paneigė. Verta pastebėti ir tai, jog dar 2021 metais E.Muskas tikino, kad jam nepatinka nei viena iš dviejų pagrindinių mobiliųjų operacinių sistemų. Anuomet, jis kalbėjo, kad norėtų ateityje sukurti savo platformą, kuri galėtų konkuruoti su „Google“ ir „Apple“ bei pasiūlytų vartotojams visiškai naują patirtį.

E.Muskas anksčiau yra ieškojęs talentų, kuriuos galėtų pasamdyti tam, jog jie dirbtų išmaniųjų telefonų rinkoje. Ką tuomet planavo JAV milijardierius – nėra žinoma iki šiol, tačiau kai kurių šaltinių teigimu, „Tesla“ vadovas telefoną gali pristatyti jau 2024 metais.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas