Europiečiai turėtų būti pasiruošę: netrukus mus pasieks inovatyviausias metų telefonas

Lukas Snarskis

2021-08-01, 11:00

0 komentarų
Europiečiai turėtų būti pasiruošę: netrukus mus pasieks inovatyviausias metų telefonas

Kinijos kompanija ZTE šios savaitės pradžioje oficialiai pristatė naująjį „Axon 30“ išmanųjį telefoną, kuris naudoja asmenukių kamerą, paslėptą po ekranu. Kinijoje debiutavęs flagmanas netrukus pasieks ir mus, o apie tai patvirtino bendrovės atstovai.

Socialiniame tinkle „Twitter“, ZTE atstovai išplatino pranešimą, kuriame skelbiama, jog „ZTE Axon 30“ pasirodys ir pasaulinėje rinkoje. Tikimasi, kad šis išmanusis telefonas debiutuos Afrikoje, Amerikoje ir, žinoma, Lietuvoje. Tai reiškia, jog įrenginys bus prieinamas ir mums. Tiesa, kol kas išlieka neaišku kada tiksliai įvyks pristatymas, tačiau tikimasi šį ZTE šedevrą mūsų regione pamatyti jau rugsėjo mėnesį.

Primename, kad naujasis ZTE flagmanas pasižymi 6,92 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Žinoma, po šiuo ekranu įmontuotas ne tik pirštų antspaudų jutiklis, tačiau ir asmenukių kamera. Tai yra ir neabejotinai labiausiai patobulinta šio išmaniojo telefono vieta, neskaitant naujesnės geležies. Visų pirma, gamintojas sugebėjo ne tik padidinti ekrano taškų skaičių, virš kameros, bet ir panaudojo septynių sluoksnių sluoksnį, kas leis gauti geresnės kokybės nuotraukas.

Išmanusis telefonas veikia su „Qualcomm Snapdragon 870“ procesoriumi, o pirkėjams pateikiama keletas atminties opcijų. Bent jau Kinijos rinkoje, „ZTE Axon 30“ siūlomas su 6 GB, 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Įrenginys taip pat turi 4200 mAh talpos bateriją su 55W greituoju įkrovimu. Gamintojas telefone įdiegė „Android 11“ operacinę sistemą su „MyOS 11“ vartotojo sąsaja.

Kaip jau minėjome, šio ZTE šedevro debiutas pasaulinėje rinkoje, įskaitant ir Europą, turėtų įvykti jau rugsėjo mėnesį. Kaip visada, informaciją apie tai, rasite mūsų portale.

Primename, kad naujasis ZTE flagmanas pasižymi 6,92 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Žinoma, po šiuo ekranu įmontuotas ne tik pirštų antspaudų jutiklis, tačiau ir asmenukių kamera.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas