Europoje debiutuos itin pigus „Xiaomi“ telefonas: lietuviai netrukus galės įsigyti vos 100 eurų kainuojančią naujieną

Lukas Snarskis

2023-02-11, 11:49

0 komentarų

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinį įmonė „Redmi“ per pastaruosius metus pristatė gausybę „Note 11“ serijos išmaniųjų telefonų, o ne taip seniai debiutavo ir „Note 12“ linijos modeliai. Dabar, gamintojas ruošia ir dar pigesnių įrenginių.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Europoje debiutuos itin pigus „Xiaomi“ telefonas: lietuviai netrukus galės įsigyti vos 100 eurų kainuojančią naujieną

„Redmi 12C“ išmanusis telefonas Kinijoje debiutavo dar gruodžio mėnesį, tačiau Europoje jo įsigyti nėra galimybės iki šiol. Šis itin pigus įrenginys jau ne kartą buvo aptiktas įvairiose sertifikavimo agentūrų duomenų bazėse, o dabar jis pasirodė ir „Geekbench“ platformoje. Įdomu tai, kad šis modelis yra skirtas Europos rinkai, kas sufleruoja artėjantį jo pristatymą.

„Geekbench“ testai atskleidžia, jog išmanusis telefonas turėtų naudoti „ARM MT6769V/CZ“ procesorių, kuris turi šešis branduolius su 1,80 GHz bei du su 2 GHz taktiniu dažniu. Daugeliui šis mikroschemų rinkinys yra žinomas kaip „MediaTek Helio G85“. „Redmi 12C“ taip pat turės bent 4 GB operatyviosios (RAM) atminties, o pirkėjus pasieks su „Android 12“ operacinės sistemos versija.

Kaip galima matyti iš aukščiau pateikiamos nuotraukos, naujasis „Redmi 12C“ surinko 355 taškus vieno branduolio testuose, o kelių branduolių testavimo rezultatas – 1173. Deja, tačiau tai yra visa informaciją, kurią atskleidžia „Geekbench“. Tai leidžia daryti išvadą, jog ši „Redmi“ naujiena Europoje pasiūlys analogiškas specifikacijas kaip ir Kinijoje.

Priminsime, jog „Redmi 12C“ yra aprūpintas 6,71 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška, o viršutinėje ekrano dalyje – vandens lašo formos išpjova, kur įmontuota 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Išmaniojo telefono nugarėlėje – 50 MP pagrindinė kamera, o taip pat ir 0,8 MP gylio sensorius.

Kinijoje parduodamas „Redmi 12C“ išmanusis taip pat veikia su „Helio G85“ procesoriumi bei turi iki 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Šio įrenginio veikimą palaiko 5000 mAh talpos baterija su 10W įkrovimu.

Tikėtina, kad šis nebrangus „Redmi“ kompanijos išmanusis telefonas į Europą atkeliaus jau artimiausiu metu. Lietuvoje šis įrenginys turėtų kainuoti apie 100 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas