Europoje šių „Samsung“ naujienų buvo laukiama jau ne vienerius metus: patvirtinti esminiai pokyčiai, kurių laukė daugelis mūsų, sužinokite kas įvyko

Lukas Snarskis

2022-11-05, 10:33 (atnaujinta 2023-03-05, 10:00)

3 komentarai (-ų)

2022 metams artėjant prie pabaigos – daugelis gamintojų jau ruošiasi naujiems metams, kuomet pristatys naujausius savo flagmanus. Tai yra ganėtinai įprastas reiškinys tarp išmaniųjų telefonų gamintojų, tačiau dabar aiškėja įdomių detalių, kurios turėtų patikti „Samsung“ gerbėjams Europoje.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Europoje šių „Samsung“ naujienų buvo laukiama jau ne vienerius metus: patvirtinti esminiai pokyčiai, kurių laukė daugelis mūsų, sužinokite kas įvyko

Didžiausias mobiliųjų lustų gamintojas „Qualcomm“ patvirtino informaciją, kurios daugelis laukė jau ne vienerius metus. Paaiškėjo, jog 2023 metų „Samsung“ flagmanai veiks tik su „Qualcomm“ procesoriais, įskaitant ir tuos modelius, kurie parduodami Europoje. Tokia informacija patvirtinta „Qualcomm“ pajamų aptarimo susitikime.

Tai, kad „Samsung Galaxy S23“ serijos išmanieji telefonai veiks tik su „Qualcomm“ procesoriais patvirtino ir „Qualcomm“ vadovas Cristiano Amonas. Pastarasis atskleidė, jog su Pietų Korėjos milžine sudarytas ilgalaikis bendradarbiavimas, kuris leis aprūpinti visus aukščiausios klasės „Galaxy“ įrenginius „Snapdragon“ procesoriais.

„Telefonų srityje sudarėme naują ilgalaikę sutartį su „Samsung“, išplečiant „Snapdragon“ platformų naudojimą būsimiems aukščiausios kokybės „Samsung Galaxy“ produktams visame pasaulyje“,- patikino „Qualcomm“ vadovas.

Priminsime, jog didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas dar šių metų pabaigoje turėtų pademonstruoti naujuosius „Galaxy S23“, „Samsung Galaxy S23 Plus“ ir „Galaxy S23 Ultra“ modelius. O, kad darbai vyksta intensyviai įrodo ir naujausia informacija, susijusi su įrenginių baterijomis. Du iš trijų naujųjų „Samsung“ išmaniųjų telefonų buvo aptikti 3C sertifikavimo duomenų bazėje, kas atskleidžia įrenginių įkrovimo galimybes.

Kinijos rinkai skirti modeliai, kaip ir senesnės kartos variantai, turės 25W greitąjį įkrovimą. Verta prisiminti, jog prieš kelias dienas analogiška informacija buvo pasirodžiusi ir apie „Samsung Galaxy S23 Ultra“ modelį. „Samsung Galaxy S23“ serijos išmanieji telefonai turėtų veikti su „Exynos 2300“ procesoriais.

3 komentarų

Tomas

Eilinį karta jevrosajuzui tiks exynas, o jankiai gaus snapus... Va ir visa ligybė, šuniukai niekada neprilygs šeimininkui...

And

Ka reiškia paskutinis sakinys? Tai visi s23 bus su snapdragon ar tik pliusas ir ultra?

A

Jie nieko nežino, jiems svarbu parasyti, nesvarbu ka kad tik butu parasyta

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas