FIFA pasaulio futbolo čempionato gerbėjams tai patiks: „Vivo“ skelbia konkursą, kurio metu galite laimėti FIFA kamuolį ar išmanųjį telefoną

Vakar, sekmadienį, prasidėjo FIFA pasaulio futbolo čempionatas, kuris, kaip visada, pritraukia milijonus žmonių prie televizorių ekranų. Viso renginio metu galima rasti ir įvairiausių konkursų, kurių metu gerbėjai gali laimėti su čempionatu susijusius prizus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
FIFA pasaulio futbolo čempionato gerbėjams tai patiks: „Vivo“ skelbia konkursą, kurio metu galite laimėti FIFA kamuolį ar išmanųjį telefoną

Oficiali čempionato partnerė „Vivo“ nepraleidžia progos pasiūlyti pramogų futbolo gerbėjams. Dar iki pirmenybių pradžios, Kinijos bendrovė buvo surengusi konkursą, kurio metu suteikė galimybę laimėti ne tik bendrovės išmanųjį telefoną, tačiau ir FIFA pasaulio čempionato kamuolį. Nesunku nuspėti, jog pagrindinis konkurso tikslas – mobili fotografija.

„Give it a Shot“ pavadinimu žinomas konkursas yra sudarytas iš dviejų etapų, o pirmasis jau baigėsi. Viskas ką reikia daryti futbolo gerbėjams – tai pasidalinti kuo daugiau vaizdo įrašų ar nuotraukų, kur būtų pastebimi „Vivo“ ar futbolo elementai. Visa tai turėtų būti paskelbta socialiniame tinkle „Instagram“ su grotažyme #VivoGiveitaShot. Ir nors pirmasis etapas jau baigėsi, tačiau dabar prasideda antrasis.

Antrasis „Vivo“ konkurso etapas prasidėjo dar prieš savaitę, o jo pabaiga – gruodžio 31 dieną. Šiuo laikotarpiu dalyviai privalo pasidalinti akimirkomis, kurias verta švęsti, naudodami specialius „Vivo“ filtrus ir tą pačią grotažymę „Facebook“, „TikTok“ ir „Instagram“.

Ir tai ne vienintelė pramoga, kurią „Vivo“ ketina pasiūlyti šio FIFA pasaulio čempionato proga. Gruodžio 15 dieną turėtų startuoti ir dar vienas žaidimas, kuris bus skirtas pirmenybių pusfinaliams ir finalui paminėti.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas