Galingiausi „Redmi Note 11“ serijos telefonai: pristatyti net du „Pro“ variantai, kurie nustebins daugelį

Lukas Snarskis

2022-01-26, 17:45 (atnaujinta 2022-12-06, 16:04)

0 komentarų
Galingiausi „Redmi Note 11“ serijos telefonai: pristatyti net du „Pro“ variantai, kurie nustebins daugelį

„Redmi“ šiandien pristatė net keturis naujus „Note 11“ serijos išmaniuosius telefonus. Viena populiariausių bendrovės produktų linija nuolat susilaukia didžiulio susidomėjimo ir tarp lietuvių, o šių metų naujovės – nepaliks abejingų ir vėl.

Jau rašėme apie naujuosius „Redmi Note 11“ ir „Redmi Note 11S“ išmaniuosius telefonus, o visą informaciją apie juos rasite paspaudę čia. Tačiau tai nebuvo vienintelės naujienos, kurios netrukus pasieks ir lietuvius. Šiandien debiutavo ir „Redmi Note 11 Pro 4G“ bei „Note 11 Pro 5G“. Tiesa, nors „Pro“ variantas jau kuris laikas prieinamas Kinijoje, tačiau šių naujųjų įrenginių savybės bus kiek kitokios.

Kaip sufleruoja šių dviejų „Redmi“ telefonų pavadinimai, pagrindinis skirtumas tarp jų – palaikomų ryšių pasirinkimas, kas nulėmė ir skirtingus procesorius. „Redmi Note 11 Pro 5G“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 695“ lustu bei turės 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB arba 128 GB vidinės atminties. Tuo tarpu, „Redmi Note 11 Pro“ veiks su „Mediatek Helio G96“ procesoriumi. Likusios savybės – identiškos.

Pranešama, kad abu išmanieji telefonai turės 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranus su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Verta paminėti ir tai, jog „Redmi Note 11 Pro“ išmanieji turės DCI-P3 palaikymą, „Gorilla Glass 5“ apsauginius stiklus bei IP53 saugumo sertifikatą.

Abu „Redmi Note 11 Pro“ modeliai, kurie bus prieinami ir lietuviams, turės 108 MP raiškos vaizdo jutiklius. Šis objektyvas palaikys ir 3x priartinimo galimybę, o greta rasime ir 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro objektyvą. Tiesa, 4G modelis turės ir 2 MP gylio jutiklį. Išmanieji aprūpinti ir 16 MP asmenukių kameromis, o šoninėje briaunoje – pirštų antspaudų jutiklis.

„Redmi Note 11 Pro 5G“ ir „Redmi Note 11 Pro“ turės 5000 mAh talpos akumuliatorius su 67W greituoju įkrovimu. Teigiama, kad nuo 0 iki 50 proc. įkrovimas užtruks vos 15 minučių. Išmanieji telefonai atkeliaus su jau įdiegta „Android 11“ operacinės sistemos versija bei „MIUI 13“ vartotojo sąsaja. Verta pastebėti, kad abu modeliai turės NFC palaikymą, IR, „Bluetooth 5.1“ bei ausinių lizdą, o taip pat ir dvigubus garsiakalbius.

Pranešama, kad abu šie išmanieji telefonai prekyboje pasirodys vasario mėnesį. „Redmi Note 11 Pro“ kainuos nuo 299 JAV dolerių, o 5G ryšio technologiją palaikantį variantą bus galima įsigyti nuo 329 JAV dolerių. Deja, tačiau kainos Lietuvos rinkai išlieka nežinomos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas