Galingiausi „Xiaomi“ flagmanai – jau netrukus ir Europoje: aiškėja, kada bus galima įsigyti naujuosius „Xiaomi 13“ telefonus

Dar gruodžio pradžioje turėjusi įvykti „Xiaomi“ spaudos konferencija buvo perkelta dėl buvusio Kinijos prezidento mirties. Tačiau antrąsyk netikėtumų neįvyko ir praėjusį sekmadienį kompanijos atstovai pagaliau žengė ant didžiosios scenos.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Galingiausi „Xiaomi“ flagmanai – jau netrukus ir Europoje: aiškėja, kada bus galima įsigyti naujuosius „Xiaomi 13“ telefonus

Kaip ir buvo tikėtasi, „Xiaomi“ pristatė naujuosius „Xiaomi 13“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie jau prieinami Kinijos rinkoje. Naująją flagmanų seriją sudarys du įrenginiai – tai standartinis „Xiaomi 13“ ir „Xiaomi 13 Pro“. „Xiaomi“ flagmanai bus aprūpinti „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriais.

2023 metų „Xiaomi“ flagmanai dėmesio sulaukė ne tik Kinijos rinkoje, tačiau jų debiuto laukiama ir Europoje. Nėra abejonių, jog išmanieji telefonai atkeliaus ir į Europą, o tokią informaciją patvirtino ir kompanijos vadovas Lei Junas. Pastarasis pasidalino pranešimu „Twitter“ platformoje, kur patvirtino, jog „Xiaomi 13“ jau netrukus debiutuos ir tarptautinėje rinkoje. Deja, tačiau tiksli data nebuvo paminėta.

Tikėtina, kad „Xiaomi 13“ serijos išmanieji telefonai į Europą gali atkeliauti jau sausio mėnesį, kas būtų gerokai anksčiau nei „Xiaomi 12“. Praėjusių metų gruodį Kinijoje pristatyti „Xiaomi 12“ serijos įrenginiai į Europą atkeliavo kovo mėnesį. Kai bebūtų, dabar kalbama, kad 2023 metų bendrovės flagmanus bus galima įsigyti jau sausio mėnesį, todėl ir pristatymo tikimasi jau pirmąjį Naujųjų metų mėnesį.

Priminsime, jog praėjusią savaitę debiutavo „Xiaomi 13“ ir „Xiaomi 13 Pro“ išmanieji telefonai. Visų pirma, nesunku pastebėti, jog „Xiaomi“ gerokai atnaujino savo naujųjų flagmanų dizainą, lyginant su praėjusiais metais išleistais modeliais. „Xiaomi 13“ turės 6,36 colių įstrižainės ekraną su plokščiomis jo kraštinėmis, o „Xiaomi 13 Pro“ aprūpintas 6,73 colių įstrižainės ekranu, kuris turės lenktus kraštus.

Nemažai pasikeitimų galima pastebėti ir išmaniųjų telefonų nugarėlėse. Visų pirma, „Xiaomi“ atnaujino kamerų modulį, kuris dabar yra kvadratinis, kur rasime tris kameras, o taip pat ir dvigubą LED blykstę. Nesunku pastebėti ir „Leica“ logotipą, kuris sufleruoja pratęstą bendrovių partnerystę.

Dar viena naujovė „Xiaomi 13“ serijos įrenginiuose – tai IP68 saugumo sertifikatas, kuris rodo išmaniųjų telefonų atsparumą dulkėms ir vandeniui. Negana to, standartinis „13“ modelis turės ir gausybę spalvinių opcijų, kokių „Xiaomi“ dar nėra siūlysiu savo flagmanų pirkėjams. Pastarąjį modelį bus galima įsigyti juodos, šviesiai žalios, šviesiai mėlynos, pilkos, baltos, raudonos, geltonos, mėlynos ir žalios spalvų.

Plačiau apie naujuosius „Xiaomi 13“ serijos išmaniuosius telefonus galite skaityti paspaudę čia.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas