Galingiausias telefonas pasaulyje – pristatytas naujasis „Asus“ flagmanas žaidimų mėgėjams

Galingiausias telefonas pasaulyje – pristatytas naujasis „Asus“ flagmanas žaidimų mėgėjams

Keletą pastarųjų savaičių netilo kalbos apie Taivano kompanijos „Asus“ kuriamą naują žaidimų mėgėjams skirtą išmanųjį telefoną. Ir šiandien pagaliau įvyko oficialus naujojo „Asus ROG 2“ flagmano pristatymas, kurio metu paaiškėjo visa informacija apie galingiausią telefoną šiuo metu. Tačiau gamintojas pasirūpino ne tik jo galia, tačiau ir pasiūlė dar nematytų sprendimų.

Visų pirma, naujasis „Asus ROG 2“ turės 6,59 colių įstrižainės AMOLED ekraną su Full HD+ raiška bei 10 bitų HDR technologijos palaikymu. Jis viršija DCI-P3 spalvų erdvės ribas 8 proc. ir pasižymi puikiu spalvų tikslumu. Tai yra pirmasis toks ekranas išmaniajame telefone. Verta paminėti, jog šio telefono ekranas turės 120 Hz dažnį, kuris reiškia, jog ekranas atsinaujinta šimtą dvidešimt kartų per sekundę.

Žinoma, ne ką įspūdingesnės ir kitos išmaniojo telefono specifikacijos. Visų pirma, naujasis „Asus ROG 2“ veiks su vos prieš keletą dienų oficialiai pristatytu „Qualcomm Snapdragon 855 Plus“ procesoriumi bei „Adreno 640“ vaizdo plokšte. Tai be abejonės leidžia šiam išmaniajam tapti pačiu galingiausiu telefonu šiuo metu esančiu rinkoje. Tiesa, gamintojas pasirūpino ir aušinimo sistema bei pristatė „AeroActive Cooler II“, kuris bus naudojamas tam, jog paversti šio flagmano veikimą kuo sklandesniu. Teigiama, jog ši aušinimo sistema veiks keturis kartus tyliau nei praėjusios kartos variantas bei galės palaikyti gerokai žemesnę įrenginio temperatūrą nei anksčiau.

Ir atrodo, jog žvelgiant į specifikacijas – „Asus ROG 2“ yra nepralenkiamas kone visuose segmentuose. Skelbiama, jog išmanusis telefonas veiks su 6000 mAh talpos baterija. Gamintojo teigimu, šios baterijos turėtų pakakti net 7 valandoms žaidžiant PUBG žaidimą. „ROG 2“ taip pat turės 30W „ROG HpyerCharge“ greitąjį įkrovimą. Pažvelkime ir į šio telefono kameras.

„Asus“ šiame telefone neįmontavo jokių besivartančių kamerų ir viskas atrodo kiek paprasčiau nei dauguma kitų šio flagmano specifikacijų. „Asus ROG 2“ nugarėlėje turės dvigubą kamerą – pagrindinį 48 MPx raiškos jutiklį, o antrasis bus itin plataus kampo 13 MPx raiškos sensorius. Priekinėje prietaiso dalyje rasime 24 MPx raiškos jutiklį, kuris bus naudojamas asmenukių kamerai.

Ir nors galingiausias pasaulyje išmanusis telefonas jau pristatytas, tačiau kol kas nėra žinoma tiksli jo kaina arba kada gamintojas ketina pradėti jo prekybą. Tikėtina, jog ši informacija turėtų paaiškėti jau visai netrukus.

6 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Lukas Snarskis

Dėl pasirodymo Lietuvos rinkoje informacijos nėra.

AI, tas tiesa, bet šitas su SD855+

AI

Snapdrsgon 855 ir Adreno 640 jau nėra labai retas dalykas. One+ 7, Mi 9 ect. Jau turi, greit daugiau atsiras

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas