Geros naujienos „Apple“ gerbėjams: „iPhone 14“ flagmanų išleidimas turėtų įvykti kaip planuota

Lukas Snarskis

2022-08-11, 11:00 (atnaujinta 2022-11-30, 12:46)

0 komentarų
Geros naujienos „Apple“ gerbėjams: „iPhone 14“ flagmanų išleidimas turėtų įvykti kaip planuota

Tikriausiai daugelis girdėjo, jog JAV Atstovų Rūmų pirmininkės Nancy Pelosi apsilankė Taivane. Didžiulio atgarsio sulaukęs vizitas atkreipė ne tik žiniasklaidos dėmesį, tačiau gali turėti ir nemažos įtakos technologijų gerbėjams.

Kaip žinia, šį rudenį turėtų būti pristatyti naujieji „Apple“ išmanieji telefonai, kurių laukia daugelis. Tačiau dabar aiškėja tai, jog jų išleidimą gali tekti nukelti dėl vis labiau aštrėjančios situacijos tarp Taivano ir Kinijos. N.Pelosi vizitas gerokai paaštrino situaciją, o visai neseniai pasirodė naujas reguliavimas, kuris gali turėti įtakos „iPhone 14“ įrenginiuose naudojamų dalių tiekimui.

Neseniai pasirodžiusią informaciją šiandien paneigė garsus analitikas Ming-Chi Kuo. Pastarojo teigimu, „Apple“ nesusiduria su jokiais komponentų tiekimo sutrikimais, kurie būtų susiję su naujaisiais „iPhone 14“ serijos flagmanais. JAV milžinė dar visai neseniai atnaujino savo partnerių sąrašą, kuris turėtų aprūpinti telefonus komponentams, o toks sprendimas leis išvengti bet kokių galimų problemų.

Priminsime, jog „Apple“ vadovai aktyviai bendradarbiavo ir su savo partneriais Taivane. Su jais buvo kontaktuojama tam, kad jie pašalintų visus „Made in Taiwan“ ar „Republic of China“ žymėjimus nuo jų produkcijos. Toks žingsnis palengvintų komponentų tiekimą į TSMC gamyklas. Akivaizdu, kad tokia situacija privertė JAV technologijų milžinės vadovus sunerimti, o kaip situacija išsirutulios vėliau – pamatysime jau visai netrukus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas