„Google“ bandys nustebinti daugelį: naujojo „Pixel 8 Pro“ telefono nugarėlėje rasime išskirtinį sensorių

Arnas Balčiūnas

2023-05-28, 14:20

0 komentarų

Žinote, ko niekam netrūko iš naujausių „Google“ išmaniųjų telefonų asortimento? Itin gudrių įrenginių. Bet ne bet kokių, o būtent „Google“ stiliaus įtaisų, kurie pristatomi, o kitais metais jų nebelieka. Prisimenate „Soli“ radarą? Būtent.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Google“ bandys nustebinti daugelį: naujojo „Pixel 8 Pro“ telefono nugarėlėje rasime išskirtinį sensorių

Taigi, turint tai omenyje, tikrai bus malonu išgirsti, kad būsimojo „Pixel 8 Pro“ nugarėlėje turėtų būti infraraudonųjų spindulių termometras, patalpintas tiesiai po apvalia LED blykste, esančia kamerų bloke.

Termometras, kaip ir galima tikėtis, galės išmatuoti jūsų kūno temperatūrą. Atrodo, kad jutiklis yra panašus į tai, kas naudojama daugumoje bekontakčių termometrų, o tai turėtų sukelti puikių prisiminimų apie pandemiją. Norint naudoti „Pixel 8 Pro“ termometro jutiklį, reikės jį pridėti kuo arčiau kaktos ir neliesti odos.

Tada tiesiog bakstelėti pradžios mygtuką ir per penkias sekundes perkelti telefoną prie smilkinio. Baigus temperatūros matavimą, telefonas suvibruos.

Ar tai patogu naudoti, atsižvelgiant į tai, kad ekranas yra kitoje telefono pusėje – toje, kuri pagal šį scenarijų nėra nukreipta į jus? Dabar negalime pasakyti, nes vaizdo įrašas, demonstruojantis kaip ši funkcija veikia, buvo įkeltas į „YouTube“, o tai pasirodė ne pati geriausia idėja, nes platforma priklauso „Google“ ir vaizdo įrašas buvo pašalintas, nes pažeidė „YouTube“ paslaugų teikimo sąlygas.

Tai tikrai neskamba kaip nuostabi vartotojo patirtis, bet užklupus kitai pandemijai būsite pasirengę išmatuoti visų aplinkinių temperatūrą ir tam nereikės jokios papildomos aparatūros, išskyrus „Pixel 8 Pro“, tad yra ir teigiama pusė.

Beje, ši sukrečianti nauja funkcija bus pasiekiama tik „Pro“ modelyje, todėl negalvokite apie pinigų taupymą ar standartinio „Pixel 8“ pasirinkimą.

Tikimasi, kad „Pixel 8 Pro“ bus pristatytas kartu su „Pixel 8“ spalį ir sklando gandai, kad jie abu bus varomi „Google“ priklausančiu „Tensor G3 SoC“. Pranešama, kad „Pixel 8 Pro“ ekranas bus mažesnis nei „Pixel 7 Pro“ – 6,52 colio, o pagrindinė kamera naudos didžiausią „Samsung“ ISOCELL GN2 jutiklį.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas