„Google“ fiasko su naujaisiais flagmanais tęsiasi: planavo pasiūlyti galimybę, kurios nespėjo paruošti

„Google“ fiasko su naujaisiais flagmanais tęsiasi: planavo pasiūlyti galimybę, kurios nespėjo paruošti

Prieš keletą savaičių, „Google“ pristatė naujuosius „Pixel 6“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie siūlo ne tik visiškai atnaujintą dizainą, tačiau ir daugybę kitų privalumų, įskaitant ir bendrovės sukurtą procesorių, kuris atveria naujas galimybes. Tačiau dabar aiškėja, kad gamintojas nespėjo paruošti visko, ką planavo.

Dar prieš pasirodant naujiesiems „Google“ flagmanams, buvo kalbama, kad abu išmanieji telefonai turės veido atpažinimo technologijos palaikymą, o tai patvirtino ir programinis kodas. Deja, tačiau JAV milžinės atstovai apie tokias galimybes pristatymo metu nekalbėjo, o dabar aiškėja, jog tai galėjo būti paskutinės minutės pakeitimai.

XDA bendruomenės narys „Freak07“ aptiko tam tikrą programinės įrangos kodą, kuris iš esmės patvirtino tokios funkcijos palaikymą. Kaip bebūtų, tokia galimybė „Pixel 6“ serijos telefonuose šiuo metu nėra pasiekiama ir nėra aišku ar ji apskritai bus pasiūlyti šių „Google“ telefonų savininkams. Specialistai neatmeta varianto, jog gamintojas tiesiog nespėjo visko paruošti laiku ir galimas daiktas, kad ši galimybė bus pasiūlyta su programinės įrangos atnaujinimais.

Priminsime, jog visai neseniai „Google“ pristatė du naujus flagmanus – tai „Pixel 6“ ir „Pixel 6 Pro“. Abu šios serijos modeliai turi 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, kurio dydis siekia 1/1.3 colio, aprūpintą pagrindinę kamerą, kuri leis užfiksuota daugiau detalių, spalvų nei anksčiau, o taip pat gebės įsisavinti iki 150 proc. daugiau šviesos, lyginant su praėjusių metų modeliu. Visa tai, neabejotinai, užtikrins ir dar geresnes naktines fotografijas.

Atnaujinimo sulaukė ir plataus kampo kamera, kuri naudos 12 MP raiškos vaizdo jutiklį su f/2.2 diafragma, o jos aprėpties kampas sieks 114 laipsnių, kas leis užfiksuoti daugiau vaizdo nei anksčiau. Ir tai dar ne viskas. „Google Pixel 6 Pro“ modelis turės ir trečiąją kamerą – tai 48 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintas periskopinis objektyvas, kuris gebės atlikti 4x optinį bei 20x skaitmeninį priartinimą. Negana to, naujasis „Tensor“ lustas leis filmuoti 4K HDR vaizdą su 60 kadrų per sekunde.

Kartu su patobulintomis kameromis, „Google“ pristatė ir keletą naujų funkcijų. „Pixel 6“ telefonuose esančią kameros programėlę papildė tokios galimybės kaip „Magic Eraser“ ar „Face Unblur“. Pirmoji naujovė leis iš nuotraukų panaikinti nereikalingus objektus, o antroji pagerins nuotraukose esančių veidų aštrumą, jeigu jums nepavyktų sėkmingai sufokusuoti norimo asmens.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas