„Google“ jau netrukus gali pristatyti „Pixel 6a“ telefoną: aiškėja, kada išvysime pigesnį bendrovės produktą

Lukas Snarskis

2022-01-23, 14:10 (atnaujinta 2022-12-07, 13:09)

0 komentarų
„Google“ jau netrukus gali pristatyti „Pixel 6a“ telefoną: aiškėja, kada išvysime pigesnį bendrovės produktą

Praėjusių metų pabaigoje „Google“ pristatė naujuosius „Pixel 6“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie sulaukė nemažai dėmesio dėl juose naudojamo „Tensor“ lusto. Pirmasis JAV milžinės procesorius greičiausiai bus panaudotas ir pigesniame telefone, kurio pristatymas – jau ne už kalnų.

Internete jau kuris laikas kalbama apie artėjantį „Google Pixel 6a“ pristatymą, o tai įvykti gali jau visai netrukus. Naujausia informacija rodo, kad „Google“ šį vidutinės klasės įrenginį gali pristatyti jau gegužės mėnesį. Įdomu tai, jog pastaroji data yra ganėtinai ankstyva, lyginant su ankstesnių modelių išleidimu.

Praėjusiais metais „Google Pixel 5a 5G“ buvo pristatytas rugpjūčio mėnesį, „Pixel 4a“ debiutavo 2020 metų rugpjūtį, o 2019 metais išleistas „Pixel 3a“ dienos šviesą išvydo gegužę. Jeigu „Google“ išties ir vėl planuoja pristatyti naujieną gegužę, tuomet labai realu, kad tai įvyks „Google I/O“ konferencijos metu.

Remiantis „91mobiles“ informacija, naujasis „Pixel 6a” bus aprūpintas analogišku dizainu kaip ir pagrindiniai bendrovės flagmanai. Pranešama, kad priekinėje telefono dalyje rasime 6,2 colių įstrižainės ekraną, kurio viršutinėje dalyje rasime nedidelį asmenukėms skirtos kameros apskritimą. Įrenginio nugarėlės dizainas išsaugos išskirtinį kamerų iškilimą, kur bus įmontuoti du objektyvai.

Šoninėje „Google Pixel 6a” dalyje – garso reguliavimo bei įjungimo mygtukai. Apatinėje dalyje galima matyti USB-C įkrovimo lizdą bei aplink esančias groteles – vienos bus skirtos garsiakalbiui, o kitos – mikrofonui.

Manoma, kad „Pixel 6a“ turėtų veikti su kiek paprastesne „Tensor“ lusto versija arba gali naudoti „Qualcomm Snapdragon 778G“ procesoriumi. Tikėtina, kad išmanusis turės 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Nesunku nuspėti ir tai, jog telefone jau bus įdiegta „Android 12“ operacinės sistemos versija.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas