„Google“ jau ruošia naująjį „Pixel 7a“ telefoną: pagaliau pasiūlys aukštesnį ekrano atsinaujinimo dažnį bei belaidžio įkrovimo galimybę

Arnas Balčiūnas

2022-11-13, 11:34 (atnaujinta 2022-12-07, 13:09)

1 komentaras

JAV technologijų milžinė jau keletą metų kuria ne tik aukščiausios klasės flagmanus, tačiau pristato ir išmanųjį telefoną, kuris skirtas norintiems sutaupyti. Šiemet bendrovė pristatė „Google Pixel 6a“ modelį, tačiau pastarasis modelis susilaukė nemažai kritikos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Google“ jau ruošia naująjį „Pixel 7a“ telefoną: pagaliau pasiūlys aukštesnį ekrano atsinaujinimo dažnį bei belaidžio įkrovimo galimybę

Daugiausiai kritikos „Google“ susilaukė, nes nepasiūlė aukštesnio ekrano atsinaujinimo dažnio. Tačiau ši problema turėtų būti išspręsta kitąmet, kuomet pasirodys naujasis „Google Pixel 7a“. Remiantis naujausia informacija ,šis modelis turės Full HD+ raiškos ekraną su 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Šias ekrano paneles turėtų gaminti „Samsung“.

Kitąmet pasirodantis „Pixel 7a“ modelis yra žinomas „Lynx“ kodiniu pavadinimu, o visai neseniai buvo pasirodę pranešimų, jog šio įrenginio nugarėlėje bus trys kameros, kurios naudos „GN1“, „IMX787“ ir „IMX712“ sensorius. Kaip bebūtų, naujausia informacija jau rodo tik du objektyvus – pagrindinis jų bus „Sony IMX787“, o antroji kamera – plataus kampo su „IMX712“ sensoriumi.

Jau žinoma ir tai, jog „Google“ ketina pasiūlyti ir belaidžio įkrovimo galimybę, kurios neturėjo „Pixel 6a“ variantas. Tiesa, bent jau dabar, skelbiama, kad jo sparta bus ganėtinai žema – vos 5W. Deja, tačiau kol kas daugiau informacijos apie naująjį „Pixel 7a“ nėra žinoma.

1 komentarų

Salieras

7 serija yra visiškai nevykusi. Problemos su ryšiu! Verizon jau renka telefonus iš klientų gražinimui...

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas