„Google“ jau ruošia „Pixel 6“ telefonus: mūsų laukia naujas procesorius ir kamerų gausa

Lukas Snarskis

2021-07-11, 15:30 (atnaujinta 2022-12-07, 13:09)

0 komentarų
„Google“ jau ruošia „Pixel 6“ telefonus: mūsų laukia naujas procesorius ir kamerų gausa

JAV korporacija „Google“ geriausiai yra žinoma dėl jų sukurtos paieškos sistemos, pašto serviso ar daugybės kitų virtualių paslaugų. Niekam ne paslaptis, jog bendrovė kuria ir „Android“ operacinę sistemą, o taip pat ir „Pixel“ serijos išmaniuosius telefonus.

Tikimasi, kad "Google" šį rudenį pristatys išmaniuosius telefonus „Pixel 6" ir „Pixel 6 Pro". Iš vieno informacijos nutekintojo jau girdėjome, kad „Mountain View“ kuria specialų SoC, o šiandien Jonas Prosseris dalijasi, jo teigimu, galutinėmis telefonų specifikacijomis.

Vienas didžiausių naujųjų „Google Pixel 6“ privalumų – gerokai talpesnės baterijos. Naujausia informacija rodo, kad „Pixel 6" turės 4614 mAh talpos maitinimo elementą, o „Google Pixel 6 Pro" - 5000 mAh talpos akumuliatorių.

Pranešama, kad „Google Pixel 6" turės 6,4 colių AMOLED ekraną ir tik dvi galines kameras - 50 MP pagrindinę ir 12 MP raiškos vaizdo jutikli aprūpintą plataus kampo kamerą. Vartotojai su šiuo telefonu gaus 8 GB operatyviosios (RAM) bei galės pasirinkti vieną iš vidinės atminties opcijų – 128 GB arba 256 GB.

„Google Pixel 6 Pro" turės didesnį, 6,71 colio ekraną, kurį J.Prosseris nurodo kaip P-OLED, taigi, spėjama, kad jis bus pagamintas LG. Jo priekyje bus 12 MP kamera, o nugarėlėje - 50 MP pagrindinė, 48 MP teleobjektyvas ir 12 MP plataus kampo kameros. Operatyviosios atminties kiekis sieks 12 GB, o vidinė talpa sieks 512 GB.

Naujieji „Google“ išmanieji telefonai turėtų tapti pirmaisiais, kurie bus išleisti su naująja „Android 12“ operacinės sistemos versija. Tai iš esmės yra jau eilę metų besitęsianti bendrovės tradicija, kuri bus išlaikyta ir šiemet. „Google" taip pat žada bent penkerius metus teikti programinės įrangos atnaujinimus, o tai puiki žinia „Pixel" savininkams.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas