„Google“ pažadai subliuško: žadėtas įkrovimas naujuose flagmanuose sudaužys pirkėjų viltis

„Google“ pažadai subliuško: žadėtas įkrovimas naujuose flagmanuose sudaužys pirkėjų viltis

Informacinių technologijų milžinės „Google“ naujųjų išmaniųjų telefonų serijos pristatyme viena iš daugiausiai vilčių sukėlusių naujienų buvo žymus įkrovimo paspartinimas lyginant su praėjusia „Pixel“ karta. Nors „Google“ su telefonu siūlo įsigyti pakrovėją, gebantį perduoti net 30W srovę, naujausi „Pixel 6“ ir „Pixel 6 Pro“ nėra pajėgūs pilnai išnaudoti šios galios.

Tai atrado „Android Authority“, išbandę abu naujuosius modelius su siūlomu pakrovėju ir išmatavę maksimalią jų įsisavinamą srovę - abu įrenginiai pasiekia 22W. Nors šiuolaikiniais standartais tai vis vien gan spartu ir keturiais vatais daugiau lyginant su „Pixel 5“ modeliu.

Iš kitos pusės, 30W sparta buvo veikiau vartotojų lūkestis, o ne kompanijos pažadas - pati „Google“ savo puslapyje smulkiu šriftu yra parašiusi, jog naudojant siūlomą 30W įkroviklį įrenginius galima įkrauti iki 50% per 30 minučių. Akivaizdžiai tai nereiškia, kad prietaisai išnaudoja visus 30W - pasiekdami 22 vatų maksimalią srovę.

Kitas smulkus šių prietaisų trūkumas lyginant su pirmtakais yra lėtesnis atrakinimo greitis - su tuo tenka taikstytis dėl padidintos piršto atspaudo skenavimo apsaugos. Tačiau galiausiai, į šias smulkmenas galima žiūrėti pro pirštus - „Google Pixel 6“ bei „Pixel 6 Pro“ yra puikūs įrenginiai bet kam, ieškančiam naujo išmaniojo telefono šiais nuolat kylančių kainų laikais.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas