„Google“ ruošia ne tik „Pixel 6“ telefonus: netrukus išvysime ir daugiau bendrovės naujovių

„Google“ ruošia ne tik „Pixel 6“ telefonus: netrukus išvysime ir daugiau bendrovės naujovių

Per pastaruosius keletą metų „Google“ tapo mažiausiai nuspėjamu gamintoju, kuomet kalba pakrypsta apie išmaniųjų telefonų pristatymą. Internete jau kuris laikas sklando įvairiausi gandai apie naujuosius „Pixel 6“ serijos įrenginius, tačiau oficiali išleidimo data buvo nežinoma iki šiol.

Dar visai neseniai paaiškėjo, jog „Google Pixel 6“ bei „Pixel 6 Pro“ bus pristatyti spalio 19 dieną, tačiau iki šiol buvo nutylėta, jog renginio metu taip pat išvysime keletą įdomesnių objektų, tarp kurių pirmasis kompanijos išmanus laikrodis, sulenkiamas išmanusis telefonas bei išmanioji kolonėlė.

Gandai apie šių prietaisų debiutą sklando jau senokai, tačiau niekas nežino kokia gali būti jų specifikacija. Žinoma tik tiek, kad artėjantis „Android 12.1“ atnaujinimas yra sukurtas įrenginių su sulenkiamais ekranais optimizacijai, o „Pixel Launcher“ vartotojo sąsaja įgys funkcijų, pritaikytų darbui su kintamo dydžio ekranais.

Pereinant prie laikrodžių, tikimasi naujo „WearOS“ versijos, sukurtos kartu su „Samsung“. Kadangi „Google“ santykis su šia Pietų Korėjos technologijų milžine pastaruoju metu itin glaudus, manoma, kad „Pixel Watch“ naudos penkių nanometrų procesorių, paremtą „Exynos W920“.

Kurie iš šių gandų bei spėlionių pasitvirtins sužinosime po kiek daugiau nei savaitės, tačiau akivaizdu, kad „Google“ turi visus resursus, kad pastatytų savo konkurentus ant kojų ir pritrauktų naujų klientų į „Pixel“ prietaisų ekosistemą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas