„Google“ savo telefonuose imsis inovacijų: atskleidžiamos neįtikėtinos „Pixel 7“ flagmano savybės

LetsGoDigital

2022-01-06, 14:30 (atnaujinta 2022-12-07, 13:09)

0 komentarų
„Google“ savo telefonuose imsis inovacijų: atskleidžiamos neįtikėtinos „Pixel 7“ flagmano savybės

Pernai pasirodžiusi „Google Pixel 6“ išmaniųjų telefonų serija pažymėjo savotišką „Pixel“ linijos sugrįžimą į ritmą po gana vidutiniškų „Pixel 5“ įrenginių. Pamažu ima daugėti informacijos apie potencialų sekantį „Google“ žingsnį pirmyn, tad nauja nutekinta informacija pažymi pirmas potencialias „Pixel 7“ flagmanų linijos savybes.

Kaip praneša „LetsGoDigital“, „Google“ užregistravo patentą po ekranu slepiamai priekinei kamerai. Nors patentai ne visada atspindi realių prietaisų savybes, tai ne pirmas kartas, kuomet pasklinda informacija apie „Pixel“ telefonus su užmaskuotomis kameromis, kas verčia susimąstyti apie tai, jog „Google“ flagmanai su paslėptais asmenukių sensoriais yra tik laiko klausimas. Panašūs sprendimai pamažu virsta nauja išmaniųjų įrenginių rinkos tendencija - tokio tipo kameras naudoja sąlyginai sėkmingi įrenginiai, kaip „Xiaomi Mi Mix 4“ bei „Samsung Z Fold 3“.

Tikėtina, kad per ateinančius keletą metų vis daugiau telefonų gamintojų pereis prie slepiamų priekinių kamerų vardan „švaresnės“ išvaizdos ir netrukdomo ekrano ploto. Deja, iki šiol matyti bandymai paslėpti kameras taip pat privertė kompanijas paaukoti jų kokybę - kamerų užfiksuotas vaizdas dažnai būna ne toks ryškus, o nepaisant maskavimo, vietos, kuriose įmontuotos tokios kameros, neretai būna matomos plika akimi.

Klausimas, ar „Google“ kuriamas sprendimas būtų geresnis už konkurentų siūlymus bei ar technologijų milžinė išdrįs paaukoti vaizdo kokybę geresnio dizaino vardan, tačiau „LetsGoDigital“ sukurtos potencialaus „Pixel 7“ vizualizacijos puikiai išryškina tokio sprendimo privalumus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas