„Google“ turi blogų naujienų: naujausių telefonų kainos privers išsižioti

„Google“ turi blogų naujienų: naujausių telefonų kainos privers išsižioti

„Google“ ruošiasi pristatyti kasmetinį „Pixel“ flagmanų seriją. Šiemet JAV bendrovė ketina pristatyti du išmaniuosius telefonus – tai „Pixel 6“ ir „Pixel 6 Pro“. Remiantis iki šiol pateiktomis ataskaitomis, „Google Pixel 6“ bus su „Google“ kurta mikroschema „Tensor“. Bendrovės generalinis direktorius Sundar Pichai atskleidė, kad „Google“ pritaikytos „Tensor“ mikroschemos kūrimas užtruko net 4 metus. Be to, S.Pichai sako, kad šis lustas yra bene didžiausia žingsnis „Google Pixel“ įrenginių istorijoje. Visgi, kokias galimybes pasiūlys „Google“ kurtas lustas, vis dar neaišku.

Kaip teigiama kituose šaltiniuose, „Google Pixel 6“ serijoje rasime iki 12 GB operatyviosios atminties. Tačiau, atsižvelgiant į aparatūros specifikacijas, „Google Pixel 6“ serijos tyrimų ir plėtros išlaidos nėra pigios. Būtent dėl šios priežasties „Google“ vadovai neseniai užsiminė, kad šios serijos įrenginių kaina bus brangesnė. Rick Osterloh, atsakingas už „Google“ techninę įrangą, interviu su „The Verge“ metu teigė, kad „Google Pixel 6“ serija neabejotinai bus brangus produktas, visgi, nereikia pamiršti, kad tai yra aukštos kokybės įrenginys.

„9to5Google“ duomenimis, standartinės „Google Pixel 6“ versijos kaina gali būti lygi „Galaxy S21+“ įrenginiui. Kalbant apie „Google Pixel 6 Pro“, šio modelio kaina gali nesunkiai susilygintu „Samsung Galaxy S21 Ultra“.

„Google Pixel 6“ turės 6,4 colio įstrižainės FHD+ ekraną, kurio atnaujinimo dažnis – 90 Hz. Tačiau „Pixel 6 Pro“ korpuse išvysime 6,7 colio QHD+ ekraną, kurio atnaujinimo dažnis bus 120 Hz. Abu telefonai turės tris galines kameras, tačiau „Pixel 6 Pro“ bus apdovanotas 4 kartus priartinančiu teleobjektyvu. Remiantis turima informacija, „Tensor“ lustas turėtų palaikyti dirbtinio intelekto funkcijas. Tai reiškia, kad su šiuo telefonu bus galima tiesiogiai apdoroti AI ir ML modelius. Tai taip pat leis vartotojams geriau naudotis fotoaparatu, atpažinti balsą ir atlikti kitas įprastas funkcijas. Daugiausia dėmesio buvo skiriama balso asistentui, turinio vertimui, subtitrams ir diktavimo galimybėms.

Kalbant apie programinę įrangą, naujieji „Pixel 6“ ir „Pixel 6 Pro“ sukurs geriausią vartotojo patirtį su dinaminiu „Material You“ dizainu pasitelkiant „Android 12“ versijos operacinę sistemą. Be to, „Pixel 6“ ir „Pixel 6 Pro“ turi labiausiai integruotus saugos sluoksnius. Oficiali produkto svetainė šiuo metu jau veikia.

Taip pat yra spėlionių, kad „Pixel 6“ ir „Pixel 6 Pro“ gaus penkerių metų programinės įrangos atnaujinimus. Tai apima ketverių metų pagrindinius „Android“ atnaujinimus. Kai kuriose ataskaitose teigiama, kad „Google Pixel 6“ serija pasirodys jau šių metų spalį.

3 komentarų

Gytis

Aš tai asmeniška džiaugiuosi, kad Google grįžo prie premium segmento. Kaip ir tikėjausi Pixel 5 tebuvo linijos filler'is, kol buvo dirbama ties savo chipu. Nekantrauju savo 2XL išleisti į pensiją :D

leox

Kiekvieną kartą rašydami apie Pixel telefonus nepamirškite paminėti, kad jais fotografuojant Google nuotraukų talpykla yra nemokama ;)

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas