Greitas telefono įkrovimas taps įpročiu: Kinijos gamintojas išsikėlė ambicingus tikslus, pasiūlys ko nesiūlo niekas kitas

Arnas Balčiūnas

2023-03-01, 12:32

0 komentarų

Kinijos kompanija „Realme“, kuri priklauso „Oppo“ bendrovei, į išmaniųjų telefonų rinką įsiveržė lyg viesulas. Vos per keletą metų šis gamintojas įsitvirtino rinkoje ir dabar yra puikiai žinomas daugeliui. Jeigu šio gamintojo dar kas nors ir nežinojo – tai dabar tikrai žinos visi.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Greitas telefono įkrovimas taps įpročiu: Kinijos gamintojas išsikėlė ambicingus tikslus, pasiūlys ko nesiūlo niekas kitas

„Realme“ atstovai vakar pristatė naująjį „GT3“ modelį, kuris atkeliaus į Europą, o didžiausias jo privalumas – net 240W greitojo įkrovimo technologija. Tačiau tai ne vienintelė naujiena iš šios bendrovės stovyklos. Barselonoje viešintys kompanijos atstovai pasidalino informacija, jog šiemet daugelis jų įrenginių pasiūlys greitesnes įkrovimo galimybes nei įprasta.

Remiantis naujausia informacija, „Realme“ ketina bent 90 proc. savo išmaniųjų telefonų aprūpinti 33W ar greitesniu įkrovimu. Kinijos kompanija tokią galimybę jau siūlo daugeliui 250 – 399 JAV dolerių kainuojančių įrenginių, tačiau tokią spartą pasiūlyti ir pigesniems įrenginiams. Tai turėtų būti puikios naujienos tiems, kurie dažnai perka biudžetinės klasės telefonus. Kaip žinia, tokie modeliai nepasižymi greitu įkrovimu ir dažniausiai siūlo tik 15W krovimą.

Įdomu ir tai, jog „Realme“ vis dar išlieka vienintele kompanija, kuri pasiūlė 65W greitąją įkrovimo galimybę įrenginyje, kainuojančiame mažiau nei 150 eurų. 2020 metais bendrovė pristatė „Narzo 20 Pro“ modelį ir tai yra greičiausiai įkraunamas telefonas rinkoje, kurio kaina yra mažesnė nei 150 eurų.

„Counterpoint“ pažymi, jog „Realme“ jau dabar siūlo greitą įkrovimą daugiau nei 85 proc. savo įrenginių. Tiesa, rinkos tyrimus atliekanti bendrovė yra nubrėžusi labai žemą ribą – tik 10W.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas