Gruodį pristatyti „Vivo“ flagmanai pasieks ir mus: aiškėja pagrindiniai Kinijos ir mūsų rinkai skirtų modelių skirtumai

Lukas Snarskis

2021-02-28, 17:00 (atnaujinta 2022-11-29, 10:04)

0 komentarų
Gruodį pristatyti „Vivo“ flagmanai pasieks ir mus: aiškėja pagrindiniai Kinijos ir mūsų rinkai skirtų modelių skirtumai

Praėjusių metų pabaigoje, Kinijos kompanija „Vivo“ pristatė naujuosius „X60“ serijos flagmanus, tačiau tuomet jie buvo pademonstruoti tik vietinėje rinkoje. Ir nors tuomet nebuvo kalbama apie „X60“ ir „X60 Pro“ modelių pasirodymą pasaulinėje rinkoje, bet pastaruoju metu internete pasirodo vis daugiau informacijos apie tai, jog šių telefonų turėtumėme sulaukti ir mes.

Kinijoje pademonstruoti „Vivo“ išmanieji telefonai yra aprūpinti „Samsung“ sukurtais „Exynos 1080“ procesoriais, tačiau dabar pradeda aiškėti, kad Europą jie gali pasiekti su kitokiais mikroschemų rinkiniais. Naujausia informacija rodo, kad gamintojas į abu modelius ketina integruoti „Qualcomm Snapdragon 870“ lustus. „GeekBench“ duomenų bazėje pasirodę testų rezultatai tai tik dar kartą patvirtina.

Kaip galite matyti iš aukščiau pateikiamos nuotraukos, sintetiniuose testuose pastebėtas „Vivo X60 Pro“ išmanusis telefonas, kuris be minėto „Qualcomm“ procesoriaus turi 12 GB operatyviosios (RAM) atminties, o taip pat veikia su „Android 11“ operacinės sistemos versija. Net neabejojama, kad tiek šis, tiek ir „X60“ modelis, pirkėjus Europoje pasieks ir su „OriginOS“ vartotojo sąsaja.

Tikėtina, kad pasikeitęs procesorius bus vienintelis skirtumas tarp Kinijos ir pasaulinei rinkai skirtų modelių. Tai reiškia, kad „Vivo X60“ išsaugos tą patį 6,56 colių įstrižainės ekraną su Full HD+ raiška bei 120 Hz ekrano atsinaujinimo dažniu. Išmaniojo telefono nugarėlėje taip pat rasime trigubą kamerą, o pagrindinė jų turės 48 MP raiškos vaizdo jutiklį su optiniu stabilizavimu. Greta – 13 MP plataus kampo bei 13 MP teleobjektyvas su 2x optiniu priartinimu.

Beveik identiškomis specifikacijomis pasižymi ir „X60 Pro“ modelis, o pagrindiniai jo privalumai – ne trys, o keturios kameros nugarėlėje. Šis flagmanas turi 48 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su keturių ašių stabilizavimu, o greta – 13 MP plataus kampo, 13 MP teleobjektyvas ir 8 MP teleobjektyvas su 5x optiniu priartinimu. Tiek „Vivo X60 Pro“, tiek ir „Vivo X60“ turi 32 MP asmenukių kamerą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas