Gruodis bus itin karštas mėnuo: dukterinė „Vivo“ bendrovė pristatys „žaidimų telefonų karalių“

Lukas Snarskis

2022-11-23, 15:36 (atnaujinta 2023-02-26, 10:14)

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje šių metų pabaiga bus itin karšta. Dar visai neseniai „Qualcomm“ pristatė naująjį mikroschemų rinkinį, kuris bus naudojamas daugelyje „Android“ flagmanų. Jau išvydome pirmąjį jų, o daugelis bendrovių skelbia apie savo planus. Tarp jų – ir dukterinį „Vivo“ kompanija.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Gruodis bus itin karštas mėnuo: dukterinė „Vivo“ bendrovė pristatys „žaidimų telefonų karalių“

Kinijos bendrovė „iQOO“ oficialiai patvirtino, jog gruodžio 2 dieną bus surengta spaudos konferencija, kurios metu išvysime naująjį „iQOO 11 5G“ išmanųjį telefoną. Žinoma, jis veiks su naujuoju „Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi. Ir nors šis įrenginys jau netaps pirmuoju su šiuo lustu, tačiau jis pretenduoja tapti pirmuoju, kuris bus pademonstruotas už Kinijos ribų.

Deja, tačiau pats gamintojas neatskleidė šio išmaniojo telefono specifikacijų, tačiau „iQOO“ išplatino kvietimus žiniasklaidos atstovams, kuriuose naujasis įrenginys įvardijamas kaip „žaidimams skirtų telefonų karalius“. Akivaizdu, jog tai bus į žaidimų rinką orientuotas flagmanas, tačiau kokiomis išskirtinėmis savybėmis jis pasižymės – išlieka nežinoma.

Tiesa, nors „iQOO“ atstovai specifikacijų ir neatskleidžia, tačiau internete jau buvo pasirodę pranešimų apie galimas „iQOO 11 5G“ modelio savybes. Remiantis anksčiau pasirodžiusiais pranešimais, šis flagmanas turės 6,78 colių įstrižainės ekraną su 2K raiška, o jo veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 120W greituoju įkrovimu. Tikėtina, kad čia rasime ir „Vivo V2“ vaizdo procesorių, kuris skirtas nuotraukų apdorojimui.

Jau žinoma ir tai, jog „BMW M Motorsport“ bus pagrindinis „iQOO“ partneris, kuriant šio išmaniojo telefono dizainą. Tai reiškia, kad šio įrenginio korpusą ir vėl papuoš BMW juostelės – raudona, juoda ir mėlyna, kurios yra firminės „BMW Motorsport“ spalvos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas