„Honor“ jau pasiruošė Naujiems metams: paaiškėjo, kada išvysime naujausius bendrovės flagmanus

Lukas Snarskis

2022-11-07, 13:04 (atnaujinta 2022-12-04, 11:44)

0 komentarų

Kinijos bendrovė „Honor“, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, pristatė ne vieną dėmesio vertą išmanųjį telefoną. Dar šių metų pradžioje debiutavo naujausi kompanijos flagmanai, o jau netrukus išvysime ir 2023 metams skirtus modelius.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Honor“ jau pasiruošė Naujiems metams: paaiškėjo, kada išvysime naujausius bendrovės flagmanus

Šiandien pasirodė reklaminis pranešimas, kuriame „Honor“ atstovai patvirtino apie naują spaudos konferenciją. Kaip galima matyti iš nuotraukos, Kinijos kompanijos vadovai ketina pademonstruoti naujausią bendrovės flagmaną, o jo pristatymas įvyks jau lapkričio 23 dieną. Deja, tačiau tikslus modelis šiuo metu nėra atskleidžiamas.

Kaip bebūtų, internete jau kuris laikas sklinda kalbos apie naująjį „Honor Magic5“ išmanųjį telefoną. Šis flagmanas turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi. Būtent šis lustas bus pristatytas jau kitą savaitę įvykstančiame „Snapdragon Summit“ renginyje, kur „Qualcomm“ kasmet pademonstruoja naujausius, flagmanams skirtus, mikroschemų rinkinius.

Anksčiau buvo pasirodę pranešimų, jog „Magic5“ modelis turėtų būti aprūpintas 6,8 colių įstrižainės ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Išmanusis telefonas taip pat turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą. „Honor“ šį flagmaną ketina aprūpinti 100W greituoju įkrovimu, o taip pat ir 50W belaidžiu krovimu.

Verta paminėti ir tai, jog „Honor Magic5“ turėtų būti aprūpintas IP68 saugumo sertifikatu, kas rodo jo atsparumą vandeniui ir dulkėms. Kaip jau minėjome, įrenginys veiks su „Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi. Jame taip pat bus įdiegta „Android 13“ operacinės sistemos versija su „MagicOS“ vartotojo sąsaja.

Išmanusis telefonas debiutuos jau lapkričio 23 dieną, o pristatymas prasidės 8:30 val. Lietuvos laiku. „Honor“ spaudos konferencija turėtų būti tiesiogiai transliuojama „YouTube“ platformoje, o naujausią informaciją iš renginio rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas