„Honor“ mes iššūkį „Samsung“: sulenkiamų telefonų rinkoje laukiama naujų produktų

„Honor“ mes iššūkį „Samsung“: sulenkiamų telefonų rinkoje laukiama naujų produktų

Kinijos kompanija „Honor“ sugrįžo į išmaniųjų telefonų rinką su trenksmu. Po atsiskyrimo nuo „Huawei“, bendrovė gavo teisę ir vėl naudotis „Google“ paslaugomis, o taip pat pradėjo dirbti ir su vienu didžiausių mobiliųjų procesorių gamintojų „Qualcomm“. Praėjusią savaitę pasirodė naujieji „Honor 50“ serijos įrenginiai, tačiau tai dar ne viskas kas mūsų laukia.

Naujausia informacija rodo, jog „Honor“ kitąmet gali pradėti pirmojo savo sulenkiamo išmaniojo telefono prekybą. Pranešama, kad pastarasis įrenginys turėtų būti žinomas kaip „Honor Magic Fold“, o jo pristatymas gali įvykti dar šiemet. Po atsiskyrimo nuo „Huawei“, šiai įmonei nėra jokių kliūčių gauti naujausius komponentus, siekiant sukurti tokį produktą, ir akivaizdu, jog gamintojas ketina tuo pasinaudoti.

Tai patvirtina ir naujausi patentai, kuriuose – trys pavadinimai, kurie tiesiogiai susiję su sulenkiamais ekranais. Šio mėnesio pradžioje, „Honor“ atstovai, užpatentavo tris pavadinimus – tai „Magic Flip“, „Magic Fold“ ir „Magic Flex“. Šie vardai neabejotinai gali būti panaudoti sulenkiamiems telefonams, tačiau tai nereiškia, jog kinai ketina pristatyti tris įrenginius. Bent jau kol kas, realiausia, jog „Honor“ ketina panaudoti būtent „Magic Fold“ pavadinimą savo pirmajam sulenkiam telefonui.

Kinų „Honor“ pirmajam savo sulenkiamam flagmanui gali panauduoti „Visionox“ arba BOE sukurtus ekranus, tačiau daugiau šio įrenginio savybių nėra žinoma. Tiesa, į viešą erdvę nutekėję patentai yra pateikti tik Kinijoje, todėl tai kelia abejonių dėl sulenkiamų bendrovės įrenginių debiuto Europoje bei kituose regionuose. Kaip bebūtų, jeigu „Honor“ pirmąjį savo sulenkiamą telefoną ketina pristatyti metų pabaigoje – iki to laiko dar daug kas gali pasikeisti.

Primename, kad „Honor“ įkūrėjas nori, kad jo kompanija taptų didžiausiu „Huawei“ konkurentu po judviejų „skyrybų“, ir sako, kad esamus „Honor“ darbuotojus turėtų motyvuoti noras aplenkti buvusią motininę įmonę. Verta paminėti ir didžiules „Honor“ ambicijas. Bendrovės vadovų 2021 metų planuose – parduoti 100 mln. išmaniųjų telefonų. Tokia informacija dar gruodį pasidalino verslų naujienų portalas „Nikkei Asia“. Jeigu kinams pavyktų įgyvendinti tokius ambicingus planus – tai reikštų, kad šių metų pardavimai turi išaugti bent 40 proc., lyginant su tuo kas buvo pasiekta praėjusiais metais.

Dar įdomiau atrodo tai, jog „Honor“ planai gerokai viršija tai ko tikisi buvusi motininė kompanija. „Huawei“ šiemet planuoja parduoti tik 60 mln. išmaniųjų telefonų, kas, akivaizdu, yra gerokai mažiau. Tokie „Honor“ lūkesčiai puikiai iliustruoja ryžtingą nusiteikimą, tačiau reikėtų nepamiršti, kad šioje situacijoje viskas priklauso ne tik nuo jų pačių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas