„Honor“ nepriklausomybė sukėlė dvejonių: pristatys telefoną, kuris anksčiau debiutavo su „Huawei“ vardu

Lukas Snarskis

2021-10-15, 14:00 (atnaujinta 2022-12-04, 11:44)

4 komentarai (-ų)
„Honor“ nepriklausomybė sukėlė dvejonių: pristatys telefoną, kuris anksčiau debiutavo su „Huawei“ vardu

Kinijos kompanija „Honor“, kuri vis tvirčiau žygiuoja išmaniųjų telefonų rinkoje po to kai atsiskyrė nuo „Huawei“, ruošia nemažai naujienų europiečiams. Kaip jau rašėme anksčiau, spalio 26 mūsų regione debiutuos „Honor 50“ serija, kurią sudaro trys modeliai, tačiau tai galimai yra dar ne viskas ką bendrovė yra paruošusi.

Kaip skelbia „WinFuture“, į Senąjį Žemyną netrukus turėtų atvykti ir visiškas naujas, ketvirtasis, „Honor 50“ serijos išmanusis telefonas, kuris būtų žinomas kaip „Honor 50 Lite“. Tikėtina, kad šį produktą Kinijos kompanijos vadovai pristatyti ketina dar šį mėnesį, tačiau tiksli data išlieka nežinoma.

Negana to, aiškėja, jog „Honor 50 Lite“ gali būti tas pats „Huawei Nova 8i“, kuris netrukus taip pat debiutuos Europoje. Šių išmaniųjų telefonų panašumai yra akivaizdūs, ypatingai žvelgiant į jų technines specifikacijas. Ir nors tai atrodo kaip geros naujienos europiečiams, tačiau daugeliui specialistų tai kelia nemažai klausimų. Pagrindinis jų – kaip nepriklausoma nuo „Huawei“ tapusi kompanija gali pristatyti identišku dizainu ir specifikacijomis pažymintį telefoną?

Tiesa, ne viskas šiuose išmaniuose telefonuose bus vienoda. Kaip jau tikriausiai žinote, „Honor“ mums gali pasiūlyti tai ko neturi „Huawei“, o tai tikriausiai turėtų būti pagrindinė priežastis, kodėl išleidžiamas toks modelis. Taip, „Honor 50 Lite“ Europoje būtų pardavinėjamas su „Google“ paslaugų paketo, kurio naujausiuose „Huawei“ produktuose nerandame jau kuris laikas.

Jeigu visa ši informacija pasitvirtintų, tai „Honor 50 Lite“ pasižymės 6,67 colių įstrižainės LCD ekranu su Full HD+ raiška, o viršutinėje jo dalyje – piliulės formos asmenukių kameros išpjova, kur rasime 16 MP objektyvą. Išmaniojo nugarėlėje – didžiulis kamerų apskritimas, kur rasime keturias kameras. Pagrindinė jų turės 64 MP objektyvą, o greta rasime 8 MP plataus kampo kamerą bei dvi 2 MP raiškos jutikliais aprūpintus objektyvus – tai makro ir gylio.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 662“ procesoriumi bei turės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. „Honor 50 Lite“ taip pat turėtų atkeliauti su „Android 11“ operacine sistema bei „Magic UI 5.0“ vartotojo sąsaja bei mūsų jau minėtomis „Google“ paslaugomis. Pranešama, kad šis įrenginys turėtų kainuoti maždaug 300 eurų.

4 komentarų

Wissen

Na manau kai Huawei pardavė šį varda kitiems, tai ir buvo priežastis Google paslaugos, o jei Honor ir priklauso kitiem ir kaip nepriklausomas Huawei vistiek manau parduota su visa gamykla Honor ir gamyba tokia pat tik kitus komponentus naudoja laisvai nes nėra to draudimo jiems ir google gali naudot legaliai. Bet kinu brandai labai nežavi ir jie vistiek kaip nauji neaišku ju politika ir kaip išsilaikys gal vėl koki draudima gaus :/

o|o

Nejaugi dar yra manančių, kad Kinijoj yra kažkokios nepriklausomybės nuo vienintelės ir nepakartojamos partijos?

Lukas Snarskis

O kaip partija turėtų būti susijusi su tokiais pačiais skirtingų gamintojų telefonais?

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas