„Honor“ pademonstravo flagmaną, kokio negali pasiūlyti net „Samsung“: tokio galingo sulenkiamo telefono dar būsite nematę

„Honor“ pademonstravo flagmaną, kokio negali pasiūlyti net „Samsung“: tokio galingo sulenkiamo telefono dar būsite nematę

Kinijos bendrovė „Honor“, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, pristatė ne vieną dėmesio vertą išmanųjį telefoną, o prieš kelias dienas ir dar kartą sudrebino šią rinką. Internete jau kuris laikas buvo kalbama apie gamintojo planus išleisti sulenkiamą išmanųjį telefoną, o, visai neseniai, tai taip ir realybe.

Kinijos kompanijos atstovai pristatė naująjį „Honor Magic V“ sulenkiamą flagmaną. Pirmasis toks bendrovės produktas sukaustė daugelio dėmesį, o didžiausias jo privalumas – itin galingas „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1“ procesorius. Verta paminėti ir tai, jog šis flagmanas tapo pirmuoju, tokio tipo produktu, su šiuo aukščiausios klasės lustu.

Sulenkus „Magic V“ modelį bus galima naudotis 6,45 colių įstrižainės ekranu su Full HD+ raiška, o taip pat ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Atlenkus šį flagmaną rasime 7,9 colių įstrižainės ekraną. Verta apstebėti, jog šio išmaniojo telefono matmenys yra labai panašūs į standartinio telefono, kas gerokai padidins jo praktiškumą. „Honor“ technikai nemažai dėmesio skyrė ir mažesniajam ekranui, siekdami, kad jis būtų kuo patogesnis naudotis.

Kalbant apie sulenkiamą šio flagmano ekraną, jis naudoja OLED panelę su 90 Hz atsinaujinimo dažniu. „Honor Magic V“ pagrindinis ekranas palaiko HDR10+ bei 10 bitų spalvas, o didžiausias ryškumas siekia iki 800 nitsų. Būtina pastebėti ir tai, jog šis flagmanas yra pirmasis tokio tipo produktas, kuris pasižymi ir „IMAX Enhanced“ sertifikatu.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – trys kameros, o visos jos aprūpintos 50 MP raiškos vaizdo jutikliais. Be pagrindinės kameros, kuri prilygsta 23 mm objektyvui, rasime ir plataus kampo bei spalvų spektro sensorius. „Honor Magic V“ turi kamerą, kuri įmontuota ir ant sulenkiamo ekrano – čia rasime 42 MP raiškos vaizdo objektyvą.

Kaip jau minėjome, šis sulenkiamas išmanusis telefonas yra pirmasis, kuris naudos „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1“ procesorių, o šalia jo rasime ir 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB arba 512 GB vidinės atminties. Šio flagmano veikimą palaikys 4750 mAh talpos baterija su 66W greituoju įkrovimu, o telefone bus įdiegta ir „Android 12“ operacinės sistemos versija su „Magic UI 6.0“ vartotojo sąsaja.

Pranešama, kad pirkėjams šis modelis bus siūlomas sidabrinės, juodos arba oranžinės spalvų, o jo kaina prasidės nuo 1370 eurų. „Honor“ atstovai atskleidė ir tai, jog iki šiol nėra nuspręsta ar „Magic V“ bus parduodamas už Kinijos ribų.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas