„Honor“ pristatė biudžetinės klasės „X8a“ modelį: stilingas telefonas, kuris pasiūlys dėmesio vertas specifikacijas ir 100 MP kamerą

Lukas Snarskis

2023-02-09, 10:40

0 komentarų

Kinijos kompanija „Honor“ ruošiasi jau netrukus įvykstančiam bendrovės flagmanų pristatymui, tačiau tai ne vienintelės naujienos, kurios laukia šios kompanijos gerbėjų.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Honor“ pristatė biudžetinės klasės „X8a“ modelį: stilingas telefonas, kuris pasiūlys dėmesio vertas specifikacijas ir 100 MP kamerą

Tarptautinėje rinkoje debiutavo biudžetinės klasės „Honor X8a“ išmanusis telefonas, kuris pasiūlys ne tik stilingą dizainą, bet ir dėmesio vertas specifikacijas. Jau netrukus prekyboje pasirodantis modelis bus prieinamas Jungtinėje Karalystėje, kas indikuoja ir tai, jog netrukus jis turėtų pasiekti ir Europą.

Naujasis „Honor X8a“ išmanusis telefonas aprūpintas 6,7 colių įstrižainės LCD ekranu su 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Priekinėje įrenginio dalyje nesunku įžvelgti nedidelį asmenukių kameros apskritimą, kur bus įmontuotas 16 MP raiškos vaizdo jutiklis.

Ši „Honor“ naujienas veiks su „MediaTek Helio G88“ procesoriumi bei turės 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Deja, tačiau gamintojas nepasiūlys atminties kortelių palaikymo. „X8a“ modelis taip pat turės 4500 mAh talpos bateriją su 22,5 W įkrovimo galimybe, o telefone bus įdiegta „Android 12“ operacinės sistemos versija bei „Magic UI 6.1“ vartotojo sąsaja.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – trys kameros, kurios sumontuotos į kvadratinį iškilimą. Čia rasime 100 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, 5 MP plataus kampo sensorių, o taip pat ir 2 MP makro objektyvą. Pranešama, kad pirkėjams „Honor X8a“ bus prieinamas juodos, sidabrinės ir mėlynos spalvų. Šio įrenginio kaina Europoje turėtų siekti maždaug 250 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas