„Honor“ pristatė dar vieną telefoną: už nedidelę kainą pasiūlys itin lengvą įrenginį su galingu procesoriumi bei daugybe atminties

Lukas Snarskis

2022-12-26, 15:36

0 komentarų

Kinijos bendrovė „Honor“, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, pristatė ne vieną dėmesio vertą išmanųjį telefoną. Dar šių metų pradžioje debiutavo naujausi kompanijos flagmanai, o visai neseniai buvo pristatytas atnaujintas sulenkiamas įrenginys. Tačiau tai dar ne visos bendrovės naujienos.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Honor“ pristatė dar vieną telefoną: už nedidelę kainą pasiūlys itin lengvą įrenginį su galingu procesoriumi bei daugybe atminties

Dar lapkričio pabaigoje, „Honor“ pademonstravo pirmuosius „Honor 80“ serijos išmaniuosius telefonus, o šiandien debiutavo ir dar vienas šios linijos modelis – tai „Honor 80 GT“. Tai jau ketvirtasis modelis, kuris priskirtas „Honor 80“ serijai. Pažvelkime ką įdomaus jis pasiūlys.

Visų pirma, naujasis „Honor 80 GT“ aprūpintas 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranu su Full HD+ raiška, o taip pat ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje rasime ir nedidelį asmenukių kameros apskritimą, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta kamera.

„Honor 80 GT“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi bei pasiūlys 12 GB arba 16 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Skelbiama, jog išmaniojo telefono veikimą palaikys 4800 mAh talpos baterija su 66W greituoju įkrovimu. Gamintojas pažymi ir tai, jog šio įrenginio svoris siekia vos 187 gramus, o korpuso storis – 7,9 mm.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime 54 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o greta jos – 8 MP plataus kampo bei 2 MP makro kameros. Skelbiama, kad naujasis „Honor 80 GT“ pirkėjus pasieks su jau įdiegta „Android 13“ operacinės sistemos versija bei „MagicOS 7.0“ vartotojo sąsaja. Šis įrenginys taip pat aprūpintas IR jutikliu, NFC, o pirkėjai „80 GT“ modelį galės įsigyti juodos, mėlynos arba baltos spalvų.

Skelbiama, jog pigiausias „Honor 80 GT“ išmaniojo telefono variantas bus parduodamas nuo maždaug 445 eurų. Šiuo metu šis įrenginys bus prieinamas tik Kinijos rinkoje, gamintojas nepateikė jokios informacijos apie jo pasirodymą tarptautinėje rinkoje.

Priminsime, jog „Honor“ spaudos konferencijos metu buvo pristatyta ir naujoji „Pad V8 Pro“ planšetė, apie kurią skaityti galite paspaudę čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas