„Honor“ pristatė naująjį „X30“ modelį: stilingas dizainas ir konkurencingos specifikacijos už patrauklią kainą

„Honor“ pristatė naująjį „X30“ modelį: stilingas dizainas ir konkurencingos specifikacijos už patrauklią kainą

Kinijos kompanija „Honor“ dar spalio mėnesį pristatė pirmuosius „X30“ serijos išmaniuosius telefonus. Tuomet buvo pristatyti „Honor X30i“ ir „X30 Max“ modeliai, o šiandien bendrovė pagaliau pademonstravo ir „Honor X30“ įrenginį.

Naujasis produktas pirkėjams pasiūlys ne tik itin patrauklią kainą, tačiau ir itin konkurencingas specifikacijas, 5G ryšio technologijos palaikymą bei stilingą dizainą, kuris jau tampa „Honor“ vizitine kortele. „Honor X30“ kainuos mažiau nei 210 eurų, pažiūrėkime ką už tokią pinigų sumą siūlo gamintojas.

Visų pirma, „Honor X30“ yra aprūpintas 6,8 colių įstrižainės LCD ekranu su Full HD+ raiška, o taip pat ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Kaip galima matyti iš telefono nuotraukų, jis pasižymi itin siaurais ekrano rėmeliais, o viršutinėje dalyje – asmenukių kameros apskritimas, kur rasime 16 MP objektyvą.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 695“ procesoriumi, o pigiausias modelis turės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Tiesa, pirkėjams bus pasiūlytas ir 12 GB RAM bei 256 GB vidinę atmintinę turintis variantas, tačiau jo kaina sieks maždaug 320 eurų. „Honor X30“ veikimą palaikys 4800 mAh talpos baterija su 66W greituoju įkrovimu. Gamintojo teigimu, tai leis akumuliatorių nuo 0 iki 80 proc. įkrauti vos per 30 minučių.

„Honor X30“ nugarėlėje puikuosis didžiulis kamerų apskritimas, kur rasime tris objektyvus ir LED blykstę. Pranešama, kad pagrindinė kamera bus aprūpinta 48 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime makro bei gylio sensorius, kurie pasižymės 2 MP raiškos vaizdo jutikliais. Telefone taip pat bus įdiegta „Android 11“ operacinė sistema su „Magic UI 5.0“ vartotojo sąsaja, o pirkėjai galės rinktis iš keturių skirtingų įrenginio spalvinių variantų – juodos, sidabrinės, auksinės ir mėlynos.

Kaip jau minėjome, pigiausias „Honor X30“ išmaniojo telefono variantas kainuos kiek mažiau nei 210 eurų. Kinijoje ši naujiena prekybos vietas pasieks jau gruodžio 24 dieną, tačiau „Honor“ atstovai nepateikė jokios informacijos apie šio modelio pasirodymą Europoje.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas