„Honor“ pristatė naująjį „X8“ modelį: stilingas ekranas, plonas korpusas ir greitai įkraunama baterija

Lukas Snarskis

2022-03-12, 14:45 (atnaujinta 2022-12-04, 11:44)

0 komentarų
„Honor“ pristatė naująjį „X8“ modelį: stilingas ekranas, plonas korpusas ir greitai įkraunama baterija

Kinijos kompanija „Honor“ vakar, penktadienį, pristatė naują išmanųjį telefoną. Europos bei Afrikos rinkas netrukus pasieks naujasis „Honor X8“ modelis.

Naujasis „Honor X8“ pasižymi 6,7 colių įstrižainės LCD ekranu su 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Kaip galima matyti iš nuotraukų, išmanusis telefonas taip pat turi ir nedidelį asmenukių kameros apskritimą, kur įmontuotas 16 MP objektyvas.

„Honor“ pristatyta naujiena veiks su „Qualcomm Snapdragon 690“ procesoriumi, o taip pat turės 6 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Gamintojas šiame telefone įdiegė ir „Android 11“ operacinės sistemos versiją su „Magic UI 4.2“ vartotojo sąsajos versiją. Įrenginio veikimą palaikys 4000 mAh talpos baterija su 22,5W greituoju įkrovimu.

Išmaniojo telefono nugarėlėje – specialiame kvadrate sumontuotos keturios kameros. Pranešama, kad „Honor X8“ turės 64 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o greta rasime ir 5 MP plataus kampo bei du 2 MP sensorius. Vienas iš jų bus skirtas makro fotografijai, o antrasis – gylio sensorius.

Pirkėjai naująjį „Honor X8“ galės rinktis iš keletos skirtingų spalvų – tai sidabrinės, juodos bei mėlynos. Deja, tačiau „Honor“ atstovai neatskleidė kiek kainuos šis išmanusis, nėra žinoma ir kada jis pasirodys prekyboje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas