„Honor“ ruošia tikrus flagmanus: netrukus pasirodantys telefonai nustebins neįtikėtina galia ir kameromis

Lukas Snarskis

2021-07-20, 15:00 (atnaujinta 2022-12-04, 11:44)

0 komentarų
„Honor“ ruošia tikrus flagmanus: netrukus pasirodantys telefonai nustebins neįtikėtina galia ir kameromis

Kinijos kompanija „Honor“ išmaniųjų telefonų rinkoje sukasi tarsi uraganas. Po atsiskyrimo nuo „Huawei“, bendrovė pristatė jau ne vieną naują produktą, o netrukus pristatys ir „Magic3“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie bus galingiausi iš to ką šiemet suplanavęs gamintojas.

„Honor“ atstovai jau patvirtino, kad netrukus išvysime du telefonus – tai „Honor Magic3“ ir „Magic3 Pro“, kurių pristatymas įvyks jau rugpjūčio 12 dieną. Dėl ankstesnių informacijos nutekėjimų ir gandų mes taip pat turime gana gerą supratimą apie kai kurią telefonų specifikacijų įrangą, kurią pasiūlys šie du telefonai.

Visų pirma, jau žinoma, kad standartinis modelis kainuos maždaug 620 JAV dolerius, o norėdami įsigyti „Honor Magic3 Pro“ turėsite paploti 770 JAV dolerius, arba maždaug 655 eurus. Be to, „Pro” bus naudojama po ekranu esanti asmenukių kamera, paslėpta po Full HD+ raiškos ekranu su lenktais kraštais, o „Magic3” turės 6,76 colių ekraną, su tokia pačia raiška. Dvi asmenukių kameros bus įrengtos pilstuko formos išpjovoje.

Kol kas neaišku, ar abiejuose prietaisuose, ar tik „Pro” modelyje bus įdiegtas „Snapdragon 888+” procesorius. Ataskaitoje, atrodo, kad kalbama apie tai, kad „Pro” pasiūlys 100W greitąjį įkrovimą ir 50W belaidžio įkrovimo technologiją. Internete jau pasirodė ir informacijos apie „Magic3 Pro“ flagmano kameras.

Pranešama, kad galingiausias „Honor“ flagmanas turės periskopinį teleobjektyvą su 100x hibridinio priartinimo palaikymu, kartu su didelės raiškos pagrindine kamera ir su dideliu kameros jutikliu. Tikėtina, jog pigesnis šios serijos modelis turės keturias kameras nugarėlėje, tačiau jų savybės kol kas išlieka nežinomos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas