„Honor“ sugrįžo su trenksmu: ketinama panaudoti išskirtinai galingą „Snapdragon“ lustą

Lukas Snarskis

2021-06-19, 15:30 (atnaujinta 2022-12-04, 11:44)

0 komentarų
„Honor“ sugrįžo su trenksmu: ketinama panaudoti išskirtinai galingą „Snapdragon“ lustą

Kinijos kompanija „Honor“ prieš keletą dienų pristatė naujuosius „Honor 50“ serijos išmaniuosius telefonus, į kuriuos pagaliau sugrįžo ir „Google“ programėlės bei paslaugos. Tačiau ties tuo gamintojas neketina apsiriboti ir to paties pristatymo metu, atskleidė ir ateities planus.

Bendrovės atstovai aptvirtino, jog trečiojo šių metų ketvirčio metu ketina pristatyti „Magic 3“ serijos produktus, kurie bus aprūpinti „Qualcomm Snapdragon 888“ procesoriais. Tačiau ir tai dar ne viskas. Naujausia informacija rodo, kad vienas iš telefonų gali naudoti ir dar neišleistą „Snapdragon 888“ lusto versiją.

Teigiama, kad „Honor“ galimai pasiekė susitarimą su „Qualcomm“ dėl „Snapdragon 888 Pro“ procesoriaus naudojimo. Kaip skelbiama socialiniame tinkle „Twitter“, Kinijos gamintojas galimai turės išskirtinę galimybę naudotis šiuo lustu, o tai reiškia ir tai, jog kiti įrenginių gamintojai šio lusto negaus.

Manoma, kad „Magic 3“ išmaniųjų telefonų serija išsiskirs unikaliais dizaino sprendimais, taip pat pasiūlys puikias fotografavimo galimybes bei, žinoma, mūsų jau minėtų „Snapdragon 888 Pro“ procesoriumi. Deja, tačiau kol kas daugiau informacijos apie šiuos planuojamus „Honor“ flagmanus nėra pateikiama.

Primename, jog „Honor 50“ serijos pristatymo metu buvo patvirtinta ir daugiau kompanijos planų. Kaip teigė bendrovės vadovas Zhao Mingas, jo įmonė ir toliau kurs „Magic“, X ir „Play“ serijos išmaniuosius telefonus. Teigiama, kad „Magic“ serijai bus priskirti aukščiausios klasės produktai, o X ir „Play“ – biudžetinės klasės.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas