„Honor“ turi naujienų, kurių laukė daugelis: netrukus Europoje debiutuosiantys telefonai turės tai ko daugelis pasigesdavo

„Honor“ turi naujienų, kurių laukė daugelis: netrukus Europoje debiutuosiantys telefonai turės tai ko daugelis pasigesdavo

Kinijos kompanija „Honor“ jau kuris laikas veikia kaip nepriklausoma bendrovė. Niekam ne paslaptis, jog dar visai neseniai šis prekinis ženklas priklauso „Huawei“, tačiau dėl JAV pritaikytų sankcijų buvo nuspręsta atsiskirti nuo tėvynainės kompanijos. Per tą laiką „Honor“ spėjo pristatyti jau ne vieną išmanųjį telefoną, o dabar džiugios naujienos pasieks ir europiečius.

Dar birželio mėnesį, Kinijos rinkoje buvo pristatyti naujieji „Honor 50“ serijos išmanieji telefonai, o šios savaitės pradžioje pasirodė pirmosios kalbos, kad šie vidutinės klasės įrenginiai gali atkeliauti į Europą. Prieš kelias savaites tai oficialiai patvirtino ir „Honor“ atstovai, paskelbdami apie spalio 26 dieną įvyksiantį pristatymą. Ir tai dar ne viskas.

Vakar, pirmadienį, „Honor“ paskelbė ir tai, jog „Google“ paslaugos pagaliau sugrįžta į šios bendrovės produktus, o „Honor 50“ serija, kuri netrukus debiutuos Europoje, bus pirmoji, kuri galės pasiūlyti tai kas yra itin svarbu mūsų regione.

„Honor“ pavyko patvirtinti bendradarbiavimą su daugeliu tiekimo partnerių dar ankstyvajame etape. „Honor 50“ serija bus aprūpinta „Google“ paslaugų paketu, kas mūsų gerbėjams suteiks kur kas didesnį aplikacijų pasirinkimą bei nepalyginamą vartotojo patirtį“, - teigiama „Honor“ atstovų pranešime.

Priminsime, kad „Honor 50“ seriją sudaro trys modeliai – tai „Honor 50“, „Honor 50 Pro“ ir „Honor 50 SE“. Visi trys išmanieji telefonai turės ekranus su 120 Hz ekrano atsinaujinimo dažniu, 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintas pagrindines kameras, 100W greitąjį įkrovimą ir, žinoma, „Google“ paslaugų paketą. Kaip žinia, po atsiskyrimo nuo „Huawei“, „Honor“ gavo galimybę dirbti su JAV kompanijomis, o tai ir lėmė „Google“ programėlių sugrįžimą į šio gamintojo telefonus.

Visų pirma, „Honor 50“ ir „Honor 50 Pro“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 778G“ procesoriais, o „50 SE“ modelis pasižymės „MediaTek Dimensity 900“ lustu. Niekam ne paslaptis, jog geriausiomis specifikacijomis iš šios trijulės pasižymės „Pro“ modelis.

„Honor 50 Pro“ turės 6,72 colių įstrižainės AMOLED ekraną su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje ekrano dalyje – dviguba asmenukių kamera, kurią sudarys 32 MP pagrindinis ir 12 MP raiškos plataus kampo sensoriai. Verta paminėti, jog šis modelis pasižymės ir dinaminiu ekrano atsinaujinimo dažniu, kas leis išsaugoti daugiau baterijos energijos.

„Honor 50“ modelis išsiskirs 6,57 colių įstrižainės AMOLED ekranu su analogiškomis savybėmis kaip ir „50 Pro“ variantas. Tiesa, šis modelis turės tik vieną asmenukių kamerą, kuri bus aprūpinta 32 MP raiškos vaizdo jutikliu. Abu šie telefonai turės analogiškas kamerų konfigūracijas.

„Honor 50“ ir „Honor 50 Pro“ viršutiniame kamerų apskritime turės pagrindinį objektyvą, kuris pasižymės 108 MP raiškos vaizdo jutikliu, o šio sensoriaus dydis – 1/1.52 colio. Žemiau esančiame apskritime – dar trys kameros. Viena iš jų bus 8 MP plataus kampo, o kitos dvi bus 2 MP raiškos ir viena bus skirta makro fotografijai, o antroji – gylio sensorius. Verta paminėti, jog „Honor“ šiuose įrenginiuose pasiūlys specialią vloginimo funkciją, kuri leis filmuojant perjungti iš priekinės į nugarėlėje esančias kameras, ir atvirkščiai.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas