„Huawei“ dar turi ką parodyti: kuriamas geriausias sprendimas, paslepiant asmenukių kamerą

LetsGoDigital

2021-07-12, 10:55 (atnaujinta 2022-11-29, 01:57)

0 komentarų
„Huawei“ dar turi ką parodyti: kuriamas geriausias sprendimas, paslepiant asmenukių kamerą

Didėjant vartotojų poreikiams, didėja reikalavimai mobiliųjų telefonų ekrano ir korpuso santykiui. Išmaniųjų telefonų pramonėje ekranų kūrimo lygis yra labai aukštas. Per pastaruosius kelerius metus rimtai siekiama sukurti viso ekrano įrenginius. Matėme įpjovos dizainą, vandens lašą, skylėtą dizainą, iššokančią kamerą ir kitus sprendimus, tačiau struktūriniu požiūriu po ekranu esanti kamera turėtų būti geriausias sprendimas viso ekrano eroje.

Kalbant apie telefonus su kamera po ekranu, Kinijos gamintojai seka tokius variantus. Prieš kelias dienas “Letsgodigital” atskleidė naują „Huawei” mobiliojo telefono išvaizdos patentą. Iš jo matyti, kad mobiliajame telefone naudojama po ekranu esanti kamera. Remiantis pranešimais, patentą “Huawei Technologies Co, Ltd.” pateikė Nacionalinei intelektinės nuosavybės tarnybai (CNIPA) 2020 m. gruodžio 15 d., o 2021 m. liepos 9 d. jis buvo autorizuotas.

Sprendžiant iš patento brėžinių, telefone naudojama viso ekrano konstrukcija, o ekrano rėmelis yra labai siauras. Be to, ekrano viršuje nėra skylės, o telefono viršuje yra tik 3,5 mm ausinių lizdas. Žvelgdami į dizainą galime pasakyti, kad šis išmanusis telefonas turėtų būti su po ekranu esančia kamera.

Kairėje telefono pusėje nėra fizinių mygtukų, o dešinėje pusėje yra du fiziniai mygtukai. Šie mygtukai turėtų būti SIM kortelės lizdas ir įjungimo mygtukas. Apačioje yra mikrofonas, USB-C jungtis ir garsiakalbiai.

Telefono nugarėlės dizainas yra gana paprastas. Kameros modulis yra viršutiniame kairiajame kampe, su trimis kameromis ir blykste. Verta paminėti, kad patento brėžinyje yra keli kameros modulio dizaino brėžiniai. Pagrindinis skirtumas yra tas, kad skiriasi kameros modulio kameros padėtis.

Tačiau tai nėra pirmas kartas, kai „Huawei” pateikia paraišką patentuoti po ekranu esančios kameros dizainą. Šių metų sausį į internetą pateko „Huawei” po ekranu esančios kameros dizaino patentas. Be po ekranu esančios kameros, galiniame mobiliojo telefono objektyvo modulyje taip pat naudojamas matricinis keturių kamerų sprendimas. Tai labiau pastebima iš šono.

Sprendžiant iš naujojo patento, jis turėtų būti skirtas vidutinės klasės mobiliųjų telefonų rinkai. Žinoma, vis dar neaišku, kuris modelis bus pirmasis „Huawei” telefonas su kamera po ekranu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas