„Huawei“ gerbėjams tai nepatiks: šiemet greičiausiai neišvysime vienos populiariausių flagmanų serijos

„Huawei“ gerbėjams tai nepatiks: šiemet greičiausiai neišvysime vienos populiariausių flagmanų serijos

Ne pačius geriausius laikus išgyvenanti Kinijos milžinė „Huawei“ dar nėra pristačiusi pirmųjų 2021 metų flagmanų, o kada jie pasirodys – išlieka neaišku. „Huawei P50“ serijos išmaniųjų telefonų laukiama jau kuris laikas, bet JAV sankcijų prispausta bendrovė iki šiol neturi šios serijos pristatymo datos. Ir panašu, kad blogų naujienų „Huawei“ gerbėjams gali būti ir daugiau.

Manoma, jog „Huawei“ vienaip ar kitaip pristatys „P50“ serijos išmaniuosius telefonus, tačiau to paties negalima pasakyti apie „Mate 50“ produktus. Kasmet, antroje metų pusėje, pasirodantys „Mate“ serijos flagmanai šiemet gali taip ir nepasirodyti, skelbia šaltiniai Kinijoje.

Pranešama, kad „Huawei“ vadovai tokį sprendimą gali priimti, siekiant išsaugoti kuo daugiau resursų „P50“ serijos prekybai. JAV pritaikytos ganėtinai stipriai paveikė Kinijos milžinės galimybes gaminti ar gauti reikiamus komponentus ir panašu, kad „Huawei Mate 50“ serijos galime visai nebeišvysti, kas būtų pirmas kartas nuo 2013 metų, kuomet pasirodė pirmieji šios linijos produktai.

„Huawei Mate“ serijos išmanieji telefonai kasmet sulaukdavo didžiulio susidomėjimo, o ypatingai dėmesys šiai serijai buvo išaugęs per pastaruosius keletą metų. Ir sunku būtų nesutikti, jog šioje situacijoje pralošia ne tik pats gamintojas, bet ir vartotojai. „Huawei“ eilę metų sugebėdavo pasiūlyti inovatyvių sprendimų, kurie papuošdavo tiek „Mate“, tiek ir „P“ serijos flagmanus.

Primename, jog „Huawei P50“ serijos pristatymo buvo tikimasi birželio mėnesio pradžioje, tačiau kompanijos surengtoje spaudos konferencijoje naujienų apie tai mes neišgirdome. Kol kas išlieka neaišku kada „Huawei“ gali pristatyti pirmuosius šių metų flagmanus, o naujausi gandai sufleruoja, kad tai gali įvykti tik rudenį.

Standartinis „Huawei P50“ serijos modelis turėtų pasižymėti 6,3 colių įstrižainės ekranu su 90 Hz ekrano atsinaujinimo dažniu, o „Pro“ variantas turės 120 Hz dažnį. Šios serijos produktai veiks su „Kirin 9000“ ir „Kirin 9000e“ procesoriais, o viršutinėje ekrano dalyje rasime ir itin nedidelį asmenukių kameros apskritimą.

Pasak „The Elec”, „Huawei P50 Pro” naudos „Samsung” ir „LG” gamybos OLED ekranus. Kiek anksčiau, buvo pasirodžiusi informacija, jog šis modelis turės 6,6 colių įstrižainės ekraną. „Huawei P50“ išmanusis telefonas taip pat turės 66W greitojo įkrovimo palaikymą, o belaidžiu būdu bus galimas 50W įkrovimas.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas