„Huawei“ ir vėl ketina driokstelėti: pademonstravo nuotraukas, užfiksuotas su dar nepristatytu bendrovės flagmanu

Kinijos kompanijos „Huawei“ problemos jau tęsiasi ne vienerius metus ir, panašu, kad situacija artimiausiu metu tikrai nesikeis. Po JAV pritaikytų sankcijų bendrovė nebegali gaminti savo „Kirin“ procesorių, o taip pat ir neturi tam jokių sprendimų.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Huawei“ ir vėl ketina driokstelėti: pademonstravo nuotraukas, užfiksuotas su dar nepristatytu bendrovės flagmanu

Nepaisant prastos situacijos, „Huawei“ ir toliau neketina sustoti ir jau dabar kuria naująjį flagmaną, kuris bus priskirtas „P60“ serijai. Internete pasklido informacija, kuri atskleidžia, jog nauji bendrovės įrenginiai gavo licencijas ir abu jie turėtų priklausyti „Huawei P60“ serijai. Kalbas apie šios serijos įrenginių pristatymą suaktyvino ir „Huawei Smart Devices“ vadovo He Gango pasidalintos nuotraukos.

„Huawei Smart Devices“ vadovas pasidalino nuotraukomis, kurios buvo užfiksuotos su dar nepristatytu bendrovės išmaniuoju telefonu, o tam buvo panaudota nugarėlėje esanti periskopinė kamera. Nors oficialiai ir neskelbiama, tačiau spėjama, kad tekste matomi vaizdai buvo užfiksuoti būtent su „Huawei P60 Pro“ flagmanu, kuris turėtų debiutuoti jau netrukus.

Remiantis naujausia informacija, „Huawei P60 Pro“ išmanusis telefonas turėtų būti aprūpintas 6,6 colių įstrižainės AMOLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. BOE pagaminta panelė turėtų pasižymėti ir Quad HD+ raiška. Pranešama, jog šis įrenginys veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi, tačiau neturės 5G ryšio technologijos palaikymo.

Išmaniojo telefono nugarėlėje turėtų būti įmontuotas periskopinis teleobjektyvas, kuris naudos 64 MP „OmniVision“ sensorių. Šaltinių teigimu, naujasis „P60 Pro“ modelis gali turėti pagrindinę kamerą su kintančia diafragma, o šis sprendimas buvo panaudotas ir praėjusiais metais pristatytame „Mate 50 Pro“ telefone. „Huawei P60 Pro“ veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 88W greituoju įkrovimu.

Tikėtina, kad „Huawei P60“ serijos modeliai gali debiutuoti dar kovo mėnesį, tačiau šis pristatymas bus skirtas tik Kinijos rinkai. Kaip bebūtų, bendrovės naujienos vėliau turėtų atkeliauti ir į Europą, tačiau tiksli išleidimo data dar nėra žinoma.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas