„Huawei“ ketina pristatyti ne tik flagmanus: kalbama ir apie pigesnių įrenginių seriją

Lukas Snarskis

2021-06-23, 08:30 (atnaujinta 2022-11-29, 01:57)

0 komentarų
„Huawei“ ketina pristatyti ne tik flagmanus: kalbama ir apie pigesnių įrenginių seriją

Kinijos kompanija „Huawei“ pastaruoju metu itin retai reiškiasi išmaniųjų telefonų rinkoje. To priežastis – itin sudėtinga gamintojo situacija, kuri susidarė dėl JAV pritaikytų sankcijų. Nepaisant to, internete vis pasirodo kalbos apie kinų kuriamus išmaniuosius, o dabar pasirodė kalbos ir apie „Nova 9“ įrenginių seriją.

Pranešama, kad „Huawei“ jau visai netrukus ketina pristatyti „Nova 9“ išmaniuosius telefonus, kurie veiks su „Kirin“ procesoriais. Teigiama, kad naujieji įrenginiai bus panašūs į „Nova 8“ ir „Nova 8 Pro“ modelius, kurie buvo išleisti praėjusių metų gruodį.

„Huawei Nova 9“ serijos išmanieji telefonai turėtų veikti su „Kirin 990E“ procesoriais, kuriuos sudaro aštuoni branduoliai su taktiniu dažniu iki 2,86 GHz. Įdomu tai, jog dėl itin riboto turimų lustų resursų, „Huawei“ gali šiuos naujus modelius išleisti be 5G ryšio technologijos palaikymo. Tikėtina ir tai, jog naujieji produktai pasižymės ekranais su 90 Hz atsinaujinimo dažniu, o taip pat galime tikėtis ir bent 66W greitojo įkrovimo.

Remiantis naujausia informacija, naujieji „Huawei“ įrenginiai turėtų pasirodyti rugpjūčio arba rugsėjo mėnesį. Kol kas tiksli „Nova 9“ serijos telefonų išleidimo data nėra žinoma, tačiau kalbama ir apie tai, jog gamintojas gali nuspręsti ir kiek atidėti šį pristatymą. Kita galima data – spalio mėnesis.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas