„Huawei“ netrukus pristatys naująjį „Nova 11“: paaiškėjo pirmosios specifikacijos bei dizaino savybės

Arnas Balčiūnas

2023-03-26, 07:25

0 komentarų

Kinijos technologijų kompanija „Huawei“ šią savaitę surengė spaudos konferenciją, kurios metu buvo pristatyta daugybė naujų produktų – nuo išmaniųjų laikrodžių iki sulenkiamų telefonų ar belaidžių ausinukų. Tačiau bendrovės vadovai atskleidė tikrai ne visas savo kortas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Huawei“ netrukus pristatys naująjį „Nova 11“: paaiškėjo pirmosios specifikacijos bei dizaino savybės

Jau netrukus turėtų debiutuoti ir „Huawei Nova 11“ išmanusis telefonas, o šiandien paaiškėjo ir pirmosios šio įrenginio specifikacijos. Remiantis naujausia informacija, šis modelis gali pasiūlyti kaip niekada galingas specifikacijas, o jo debiutas turėtų įvykti ir Europoje, įskaitant Lietuvos rinką.

Šaltinių teigimu, naujasis „Huawei Nova 11“ turėtų būti aprūpintas „Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1“ procesoriumi, tačiau be 5G ryšio palaikymo galimybės. Tai nėra didelė naujiena, nes JAV mobilių procesorių gamintojas gali kinams parduoti tik 4G palaikančius lustus. Aiškėja ir keletas naujojo modelio dizaino ypatybių.

„Huawei Nova 11“ gali būti aprūpintas analogišku sprendimu kaip, kad „Dynamic Island“, kurį galima išvysti naujausiuose „Apple“ išmaniuose telefonuose. Verta pastebėti ir tai, jog internete pasirodžiusi nuotrauka sufleruoja, jog naujasis „Huawei“ įrenginys turės dvigubą asmenukių kamerą.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma daugiau informacijos apie naująjį „Nova 11“ modelį, tačiau jo debiuto laukiama jau balandžio mėnesį. Kaip jau minėjome, ši „Huawei“ naujiena turėtų debiutuoti ir Europoje, įskaitant ir Lietuvos rinką.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas