„Huawei P50“ serijos flagmanai debiutuos pasaulinėje rinkoje: oficialus pristatymas jau netrukus, sulauksime ir atlenkiamo modelio

„Huawei P50“ serijos flagmanai debiutuos pasaulinėje rinkoje: oficialus pristatymas jau netrukus, sulauksime ir atlenkiamo modelio

Kinijos bendrovė „Huawei“ praėjusiais metais pristatė „P50“ serijos išmaniuosius telefonus, o šią flagmanų seriją papildė ir atlenkiamas „Huawei P50 Pocket“ modelis. Pastarojo įrenginio pristatymas įvyko gruodžio pabaigoje, tačiau jis, kaip ir kiti šios serijos produktai, buvo pristatytas Kinijos rinkai.

Situacija netrukus turėtų pasikeisti. Socialiniame tinkle „Twitter“, pasirodė informacija, jog „Huawei P50 Pro“ ir „Huawei P50 Pocket“ turėtų atkeliauti ir į tarptautinę rinką, o tai įvyks jau sausio 12 dieną. Tai atskleidžia „Huawei Malaysia“ pateikta informacija. Tai reiškia, kad jau netrukus šiuos modelius galės įsigyti ir europiečiai, tačiau ar jie bus pardavinėjami ir Lietuvoje - išlieka nežinoma.

Tiesa, nors daugelis specifikacijų ir bus tokios pačios, tačiau tarptautinėje rinkoje debiutuosiantys „Huawei“ produktai turės keletą skirtumų, lyginant su modeliais, parduodamais Kinijoje. Pranešama, kad „Huawei P50 Pro“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 888“ procesoriumi, vietoje „Kirin 9000“, o atlenkiamas įrenginys naudos „EMUI 12“ vartotojo sąsaja, vietoje „HarmonyOS“.

Priminsime, jog naujasis „Huawei P50 Pocket“ išsaugojo „P50“ serijai būdingą dizaino liniją, kuri išsiskiria struktūrizuoto stiklo apgaubta išvaizda. Pirmasis bendrovės atlenkiamas išmanusis telefonas pasižymi 6,9 colių įstrižainės OLED ekranu su FUll HD+ raiškos ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu, o viršutinėje ekrano dalyje – nedidelis asmenukių kameros apskritimas.

Kuomet šis išmanusis yra sulenktas, po kamerų apskritimu rasime ir nedidelį, 1 colio įstrižainės, ekraną, kuriame „Huawei“ naujiena galės atvaizduoti laiką, datą bei svarbiausius pranešimus. Šiam ekranui yra sukurta speciali valdiklių paslauga, kuris veiks su žemėlapių programėlėmis ar muzikos grotuvais. Pavyzdžiui, pagrindiniame ekrane nusistačius savo kelionės maršrutą, vėliau ši informacija bus atvaizduojama ir sulenkus telefoną.

„Huawei P50 Pocket“ įrenginio kamerų apskritime rasime tris kameras, o pagrindinė jų pasižymės 40 MP raiškos vaizdo jutikliu. Greta – 12 MP plataus kampo bei 32 MP spektrinis objektyvas, kuris turėtų pagerinti spalvų apdirbimą. Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 888“ procesoriumi bei turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB arba 512 GB vidinės atminties.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas