„Huawei“ pristatė rimtą konkurentą „Samsung“ flagmanui: pademonstruotas dar kompaktiškesnis „Pocket S“ modelis

Arnas Balčiūnas

2022-11-03, 10:08 (atnaujinta 2022-11-29, 01:56)

3 komentarai (-ų)

Kinijos milžinė „Huawei“ jau seniai prarado turėtas pozicijas išmaniųjų telefonų rinkoje, tačiau tai nereiškia, kad ši bendrovė ketina pasitraukti. Bendrovė ir toliau kuria naujus produktus, o šiandien pristatytas ir dar vienas naujas modelis – šįsyk atlenkiamas įrenginys, kuris nustebins daugelį.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Huawei“ pristatė rimtą konkurentą „Samsung“ flagmanui: pademonstruotas dar kompaktiškesnis „Pocket S“ modelis

Kaip ir buvo tikėtasi, šiandien buvo pristatytas naujasis „Huawei Pocket S“, kuris išsaugojo tą pačią dizainą liniją kaip ir jo pirmtakas „P50 Pocket“. Ir nors dizainas labai panašus, tačiau kitos šio atlenkiamo įrenginio savybės sulaukė patobulinimų – dabar jis lengvesnis, plonesnis ir dar kompaktiškesnis.

Visų pirma, pirkėjams ši „Huawei“ naujiena bus pasiūlyta šešių skirtingų spalvų – tai juodos, sidabrinės, mėtinės, rožinės, auksinės bei mėlynos. Akivaizdu, jog gamintojas siekia pasiūlyti variantus, kurie turėtų tikti net ir patiems išrankiausiems. Pažvelkime į naujojo „Pocket S“ technines savybes.

„Huawei Pocket S“ aprūpintas 6,9 colių įstrižainės atlenkiamu ekranu, kurio kraštinių santykis – 21:9. Pranešama, jog šis ekranas palaiko 1,07 mlrd. spalvų, P3 spalvų gamą, o taip pat yra aprūpintas ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Gamintojo teigimu, sulenkiamas mechanizmas turėtų veikti be jokių problemų daugiau nei 400 tūkst. kartų. Tai reiškia, jog atlenkiant šį išmanųjį po 200 kartų per dieną, ekranas turėtų išlikti nepažeistas net penkis metus.

Atlenkiamo išmaniojo telefono nugarėlėje rasime nedidelį ekraną, kuris suteiks naujausią informaciją iš šio įrenginio – naujausi pranešimai, skambučių informacija ir pan. Kiek aukščiau – kamerų apskritimas. Čia rasime 40 MP RYYB kamerą su f/1.8 diafragma. Greta – 13 MP plataus kampo kamera. Trečioji kamera – 10,7 MP plataus kampo objektyvas, kuris gali būti naudojamas kaip asmenukių kamera, kuomet įrenginys yra sulenktas.

Pranešama, kad „Huawei Pocket S“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 778G“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei iki 512 GB vidinės atminties. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 4000 mAh talpos baterija su 40W greituoju įkrovimu. „Huawei“ atstovų teigimu, per 20 minučių baterija galės būti įkrauta nuo 0 iki 52 proc.

Ši „Huawei“ naujiena Kinijoje kainuos nuo 830 eurų, o už šią kainą bus galima įsigyti variantą su 128 GB vidinės atminties.

3 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas