„Huawei“ programėlių parduotuvėje – didelė naujiena: rasite ir vieną didžiausių mobiliosios bankininkystės programėlių

Pranešimas spaudai

2021-12-21, 14:00 (atnaujinta 2022-11-29, 01:57)

1 komentaras
„Huawei“ programėlių parduotuvėje – didelė naujiena: rasite ir vieną didžiausių mobiliosios bankininkystės programėlių

„Huawei“ programėlių parduotuvė „AppGallery“ skelbia apie partnerystę su viena didžiausių fintech bendrovių „Revolut“. Nuo šiol jos programėlė bus prieinama „AppGallery“ vartotojams ir suteiks galimybę naudotis dar didesniu mobiliosios bankininkystės paslaugų pasirinkimu.

„Nuolat plečiame „AppGallery“ finansinių programėlių ratą, tai – viena svarbiausių kategorijų ir mūsų vartotojams. Todėl labai vertiname tai, kad prie vienos sparčiausiai augančių programėlių parduotuvių prisijungė „Revolut“. Ši partnerystė leis 560 mln. aktyvių „AppGallery“ vartotojų kiekvieną mėnesį naudotis visame pasaulyje vertinamomis „Revolut“ finansinėmis paslaugomis“, – sako Audrius Granickas, „Huawei Mobile Services“ verslo vystymo ir operacijų vadovas Lietuvoje.

Pažymint sėkmingą „Revolut“ prisijungimą prie „AppGallery“, visiems šios programėlių parduotuvės naudotojams siūloma iki dviejų mėnesių nemokama „Revolut Premium“ prenumerata. Šios prenumeratos pradinė vertė paprastai siekia 29,38 eurų (24,99 svarų). Iki gruodžio 31 d. šis pasiūlymas galioja Lietuvoje ir 25 kitose Europos šalyse.

„AppGallery“ plečia mobiliąją bankininkystę

„Revolut“ yra viena didžiausių pasaulyje fintech bendrovių, nuo 2015 m. veikianti daugiau nei 35 šalyse. „Revolut“ nuolat rūpinasi pasauliniu finansiniu raštingumu ir skatina naudotojus atsakingai bei saugiai valdyti savo finansus. Patogia programėle ir vientisa naudotojo patirtimi „Revolut“ siekia supaprastinti finansinį valdymą visiems vartotojams.

Tiek „Huawei“, tiek „Revolut“ yra įsipareigojusios diegti naujoves ir siekia teikti geresnes finansines paslaugas tiek verslui, tiek paprastiems vartotojams. Vieninga „Revolut“ platforma yra sukurta atsižvelgiant į naudotojo patirtį ir kviečia klientus matyti ir valdyti visus savo finansus vienoje vietoje, išsamiai apžvelgiant pajamas, išlaidas, santaupas ir investicijas.

Klientų saugumas išlieka svarbiausiu prioritetu

Vartotojų saugumas yra svarbiausias „Revolut“ prioritetas. Apdovanojimus pelniusios bendrovės kovos su sukčiavimu ir saugumo sistemos sukurtos taip, kad naudotojų pinigai būtų saugūs visą parą naudojant programėlę. Programėlių parduotuvė „AppGallery“ taip pat turi savo saugumo protokolų rinkinį, užtikrinantį finansinį saugumą, kuriuo partneriai gali naudotis pradėdami veiklą platformoje.

„Revolut“ integravo keletą novatoriškų „Huawei“ HMS pagrindinių rinkinių, įskaitant tuos, kurie pirmiausiai skirti saugumui gerinti, pavyzdžiui, „Security Detection Suite“, „Awareness Suite“ ir „Identity Shield Suite“. Pasirinkę šias priemones programėlei patobulinti, „Revolut“ klientai gali būti tikri dėl savo duomenų saugumo. „Revolut“ komanda taip pat nusprendė integruoti „Push Kit“, „Map Kit“, „Location Kit“, „ML Kit“ ir „Nearby Services Kit“ tam, kad užtikrintų optimalią patirtį klientams, atsisiuntusiems programėlę iš „AppGallery“.

1 komentarų

It

Nelabai yra kuo džiaugtis, gyvenimas rodo, kad turim mąžinti priklausomybę nuo kinijos visais įmanomais būdais.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas