„Huawei“ ruošiasi nustebinti: prieš šventes ketina pristatyti itin inovatyvų telefoną

Lukas Snarskis

2021-12-07, 12:00 (atnaujinta 2022-11-29, 01:57)

0 komentarų
„Huawei“ ruošiasi nustebinti: prieš šventes ketina pristatyti itin inovatyvų telefoną

Kinijos kompanijos „Huawei“ išmaniųjų telefonų sektorius išgyvena ne pačius geriausius laikus. Ir nors internete retkarčiais pasirodo kalbos, jog bendrovė gali nustoti gaminti tokius produktus, tačiau panašu, jog tai neturėtų būti teisybė. Negana to, kinai ruošia įspūdingą naujieną.

Internete jau kuris laikas kalbama apie „Huawei Mate V“ išmanųjį telefoną, kuris turėtų tapti bendrovės atsaku į „Samsung“ kuriamą „Galaxy Z Flip“ flagmaną. Jau žinoma, kad „Huawei“ sukurtas modelis turės gerokai patobulintą sulenkimo mechanizmą, tačiau dabar pasirodė informacijos ir apie jo išleidimo datą.

LetsGoDigital nuotr.

Remiantis naujausia informacija, „Huawei“ šį savo šedevrą turėtų pristatyti dar šiemet – gruodžio 23 dieną. Tikėtina, kad šio renginio metu bus pademonstruotas ne tik „Huawei Mate V“ išmanusis telefonas, tačiau ir daugiau bendrovės produktų, o tarp jų ir TV, nešiojami kompiuteriai bei išmanioji apyrankė.

Kol kas nėra žinoma kokiomis savybėmis turėtų pasižymėti atlenkiamas „Mate V“ modelis, tačiau „Huawei“ kai kurias ekrano technologijas užpatentavo dar 2020 metais. Gamintojas šiame modelyje turėtų naudoti inovatyvų lankstų šildymo vamzdelį, kas turėtų pasiūlyti geresnį šilumos valdymą, o tuo pačiu suteikti įrenginiui gerokai sklandesnį veikimą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas