„Huawei“ savo planų nekeičia: naujųjų „P50“ serijos flagmanų pristatymas įvyks jau netrukus

„Huawei“ savo planų nekeičia: naujųjų „P50“ serijos flagmanų pristatymas įvyks jau netrukus

Kinijos kompanija „Huawei“ jau kuris laikas ruošia naujuosius „P50“ serijos flagmanus, tačiau jų pristatymas jau ne kartą buvo nukeltas. Iš pradžių buvo tikimasi, kad „Huawei P50“ išmanieji telefonai bus pristatyti balandžio mėnesį arba gegužę, tačiau tai neįvyko iki šiol. Kaip bebūtų, naujausia informacija rodo, jog laukti liko nebedaug.

Nors tiksli data yra neįvardijama, šaltiniai Kinijoje tikina, jog pasiruošimo darbai vyksta ir „Huawei“ ketina laikytis savo planą. Žvelgiant į anksčiau pasirodžiusias kalbas, žodis „planas“ atrodo kiek komplikuotai, tačiau bene svarbiausia dalis yra ta, kad pristatymas vienaip ar kitaip įvyks. Socialiniame tinkle „Weibo“ taip pat pasirodė informacija, jog gamintojas sėkmingai ruošia savo naujuosius flagmanus, o kai kurie darbai vyksta sklandžiau nei tikėtasi.

Pranešama, kad „Huawei“ nemažai dėmesio skiria žaidimų optimizacijoms, o taip pat ir vaizdo peržiūrai. Naujieji „Huawei P50“ serijos flagmanai galimai pasiūlys išskirtines vaizdo įrašymo galimybes, o taip pat ir papildomus įrankius po įrašymo. Minimas ir patobulintas kamerų veikimas, kuris leis geriau išnaudoti priartinimo galimybes.

Šiemet „Huawei“ turėtų pristatyti tris šios flagmanų serijos modelius – tai „Huawei P50“, „P50 Pro“ bei „Huawei P50 Pro+“. Informacija apie šiuos kinų įrenginius sklinda nuo pat šių metų pradžios, tačiau jokios oficialios informacijos nėra iki šiol. Kol kas yra žinoma tik tai, jog šie flagmanai veiks su „HarmonyOS 2“ operacinės sistemos versija. Tai neabejotinai bus didžiausias šių telefonų išskirtinimus.

Primename, jog standartinis „Huawei P50“ serijos modelis turėtų pasižymėti 6,3 colių įstrižainės ekranu su 90 Hz ekrano atsinaujinimo dažniu, o „Pro“ variantas turės 120 Hz dažnį. Šios serijos produktai veiks su „Kirin 9000“ ir „Kirin 9000e“ procesoriais, o viršutinėje ekrano dalyje rasime ir itin nedidelį asmenukių kameros apskritimą.

Pasak „The Elec”, „Huawei P50 Pro” naudos „Samsung” ir „LG” gamybos OLED ekranus. Kiek anksčiau, buvo pasirodžiusi informacija, jog šis modelis turės 6,6 colių įstrižainės ekraną. „Huawei P50“ išmanusis telefonas taip pat turės 66W greitojo įkrovimo palaikymą, o belaidžiu būdu bus galimas 50W įkrovimas.

2 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas