„Huawei“ turės naujienų europiečiams: Vienoje suplanuota paslaptinga spaudos konferencija

„Huawei“ turės naujienų europiečiams: Vienoje suplanuota paslaptinga spaudos konferencija

Prasta Kinijos kompanijos „Huawei“ situacija jau seniausiai yra žinoma daugeliui. Prieš keletą metų įvestos JAV sankcijos išstūmė šią milžinę iš išmaniųjų telefonų rinkos elito. Itin prastą situaciją puikiai iliustruoja ir „P50“ serijos pristatymas, kuris iki šiol įvyko tik Kinijoje. Tačiau netrukus tai gali pasikeisti.

Kompanijos atstovai neseniai išplatino reklaminį plakatą, kuris atskleidžia, jog spalio 21 dieną yra planuojamas pristatyti išmanusis telefonas. Tikėtina, kad „Huawei“ į pasaulinę rinką pagaliau atgabens naujausius savo flagmanus iš „P50“ serijos. Tiesa, neatmetama galimybė, jog tai galėtų būti ir „Nova 9“ pristatymas, mat Kinijos rinkoje ši serija debiutuos jau rugsėjo 23 dieną.

Netrukus debiutuosianti „Huawei Nova 9“ serija turės elementų, kuriuos pasiskolino iš „P50“ flagmanų linijos - tai yra fotoaparato išdėstymas galinėje korpuso dalyje. Pagrindinį objektą rasime viršuje, kartu su spalvotu žiedu aplink jį, na, o apatinėje dalyje bus dar trys objektyvai bei naujai dizainą papildžiusi LED blykstė.

Priminsime ir tai, jog „Huawei P50“ pasižymi 6,5 colių įstrižainės OLED ekranu su 1225 x 2700 taškų raiška bei 90 Hz atsinaujinimo dažniu. „Huawei P50 Pro“ pasižymi kiek didesniu, 6,6 colių įstrižainės, ekranu su analogiška raiška, tačiau su kiek aukštesniu atsinaujinimo dažniu – 120 Hz. Abiejų telefonų ekranai aprūpinti ir HDR palaikymu.

Kaip ir buvo prognozuota, „Huawei“ šiuose flagmanuose naudoja ne tik savo kurtus procesorius, tačiau ir „Qualcomm“ gaminius. Visų pirma, standartinis „P50“ variantas veiks tik su „Snapdragon 888“ mikroschemų rinkiniu bei palaikys tik 4G ryšio technologiją. Išmanusis bus parduodamas su 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties.

Iki „Huawei“ planuojamos spaudos konferencijos, kuri įvyks Vienoje, dar yra daugiau nei mėnesis, todėl tikėtina, kad iki to laiko paaiškės ir ką išties sumanė šios kompanijos vadovai. Kaip bebūtų, nesunku nuspėti, jog pasaulinei rinkai paruošti telefonai neturės 5G ryšio palaikymo, o tai gali sudaryti papildomų keblumų, bandant konkuruoti su „Samsung“ ar „Apple“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas