„Huawei“ turi puikių naujienų europiečiams: didžiausia bendrovės naujovė netrukus pasieks ir mus, atskleista stulbinančių detalių

Arnas Balčiūnas

2021-12-03, 17:00 (atnaujinta 2022-11-29, 01:57)

3 komentarai (-ų)
„Huawei“ turi puikių naujienų europiečiams: didžiausia bendrovės naujovė netrukus pasieks ir mus, atskleista stulbinančių detalių

Kinijos milžinė „Huawei“ jau kuris laikas kuria „HarmonyOS“ operacinę sistemą. Toks sprendimas buvo priimtas tuomet, kai JAV vyriausybė pritaikė bendrovei sankcijas, kurios apribojo kinų galimybes bendradarbiauti su JAV bendrovėmis.

Šiai dienai jau daugiau nei 150 mln. „Huawei“ ir „Honor“ išmaniųjų telefonų sulaukė „HarmonyOS“ atnaujinimo. Ir nors šie skaičiai atrodo išties įspūdingai, tačiau vartotojai, kurie gali mėgautis „Huawei“ sukurta platforma šiuo metu yra tik Kinijoje, mat naujinys iki šiol nėra pasiekiamas už šios šalies ribų.

Tačiau šiandien gerų naujienų pagaliau sulaukė ir kituose regionuose bendrovės produktais besinaudojantys vartotojai. Kalbėdami su Rumunijos žiniasklaida, „Huawei“ atstovai patvirtino, jog „HarmonyOS“ operacinė sistema europiečius pasieks jau kitąmet. Verta pastebėti, kad tai pirmas kartas kuomet bendrovės atstovai oficialiai prakalbo šia tema. Negana to, jie atskleidė ir keletą įdomių detalių.

Remiantis „Huawei“ atstovų pateikiama informacija, po perėjimo iš „Android“ į „HarmonyOS“, bendrovės išmanieji telefonai turėtų pasižymėti 10 proc. greitesniu veikimu. Pažymima ir tai, jog šiuo metu jau yra dirbama ir prie trečiosios „HarmonyOS“ platformos versijos, kurios testavimai turėtų prasidėti pirmojo 2022 metų ketvirčio metu.

Deja, tačiau kol kas nėra pateikiama išsamesnė informacija. „Huawei“ neatskleidė ir detalesnės informacijos apie išleidimo datą bei kokie išmanieji sulauks šio atnaujinimo pirmieji. Žinoma, reikėtų neatmesti varianto, kad tokios naujienos mus gali pasiekti dar iki šių metų pabaigos.

Priminsime ir tai, jog „Huawei“ turi ambicingą tikslą – pasiekti 300 mln. naudotojų ribą iki šių metų pabaigos. Žvelgiant į kokį augimą demonstruoja ši operacinė sistema, panašu, kad tokius rezultatus pasiekti išties realu. Remiantis „Huawei“ vadovo skaičiavimais, naujoji „HarmonyOS 2.0“ operacinės sistemos versija yra įdiegiama į aštuonis įrenginius kas sekundę. Taigi, tokiais tempais pasiekti 300 mln. ribą iki šių metų pabaigos – išties realu. Verta paminėti ir tai, jog mūsų komandos narys Ignas jau išbandė „Huawei MatePad 11“ planšetinį kompiuterį, kuris taip pat veikia su šia „Huawei“ operacine sistema, o jo apžvalgą rasite paspaudę čia.

3 komentarų

Algis

Geriausias variantas būtų sukišti visus Seimo narius su padėjėjais į konteinerius ir išsiųsti į Kiniją tegu su jais daro ką nori . Mums jų nereikia 100metu nes jie dirba ne žmonems o sau ir interesantų grupei .

123

Pamirškit kiniskus telefonus, tuoj matysit juos kaip savo ausis. Gabriukas pasistengs...

Bomžas

Eina sau ,ką reiks daryt be kiniškų telefonų.Kaip aš bomžas gyvensiu

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas