Į Europą atkeliauja dar viena „Realme“ naujiena, pigių telefonų gerbėjams tai patiks

Lukas Snarskis

2021-05-28, 12:05 (atnaujinta 2022-11-29, 09:07)

0 komentarų
Į Europą atkeliauja dar viena „Realme“ naujiena, pigių telefonų gerbėjams tai patiks

Kinijos kompanija „Realme“ per pastaruosius keletą metų pasiekė išties įspūdingų rezultatų. Iš mažai kam žinomo gamintojo, ši bendrovė tapo lengvai atpažįstama daugeliui, įskaitant ir europiečius. Kinai kasmet išleidžia nemažai išmaniųjų telefonų, o vis daugiau jų pasiekia ir mūsų regioną.

Vietinėje rinkoje „Realme“ jau kuris laikas pardavinėja „Narzo“ serijos produktus, o vienas jų dabar pasieks ir Europą. Prieš keletą dienų kompanijos atstovai oficialiai paskelbė, jog naujasis „Realme Narzo 30 5G“ jau netrukus pasieks Senąjį Žemyną ir bus parduodamas už 219 eurų. Pažvelkime ką gamintojas gali pasiūlyti už šią, sąlyginai, nedidelę sumą.

Visų pirma, išmanusis telefonas pasižymi 6,5 colių įstrižainės LCD ekranu su Full HD+ raiška. Kairiajame ekrano kampe – nedidelis kameros iškirpimas, kur įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Verta paminėti ir tai, jog „Narzo 30 5G“ palaiko ir 90 Hz ekrano atsinaujinimo dažnį.

Išmanusis telefonas veikia su „MediaTek Dimensity 700“ procesoriumi, o vartotojai gaus ir 4 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės talpos. Pastarąją dar bus galima praplėsti ir atminties kortele. „Realme“ naujienos europiečiams nugarėlėje – triguba kamerų konfigūracija. Pagrindinė jų naudoja 48 MP raiškos vaizdo jutiklį, o greta rasime dar ir du 2 MP raiškos sensorius. Vienas jų skirtas makro fotografijai, o kitas – gylio nustatymams, kuomet fiksuojami portretai.

Netrukus į Europą atkeliaujanti „Realme“ naujiena taip pat turi 5000 mAh talpos bateriją su 18W greituoju įkrovimu. Gamintojas šoninėje telefono briaunoje įmontavo pirštų antspaudų sensorių, o apatinėje dalyje rasime ne tik garsiakalbį, USB-C įkrovimo lizdą, bet ir ausinių jungtį. Pirkėjams „Realme Narzo 30 5G“ bus prieinamas mėlynos arba juodos spalvos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas