Į Europą atkeliauja dar vienas flagmanas: lietuviams prieinamas ir naujasis ZTE šedevras

ZTE

Lukas Snarskis

2021-06-05, 14:10 (atnaujinta 2022-11-30, 12:01)

0 komentarų
Į Europą atkeliauja dar vienas flagmanas: lietuviams prieinamas ir naujasis ZTE šedevras

Kinijos kompanija ZTE dar balandžio mėnesį pristatė naująjį savo flagmaną „ZTE Axon 30 Ultra“, kuris iki šiol buvo prieinamas tik Kinijos rinkoje. Nuo šiandien šis aukščiausios klasės išmanusis telefonas bus prieinamas ir pasaulinėje rinkoje, o jį įsigyti galės ir lietuviai.

Naująjį ZTE flagmaną dabar galima įsigyti už 749 eurus iš oficialios gamintojo parduotuvės. Pirkėjams siūlomos dvi atminties konfigūracijos – už mūsų minimą kainą Jūs galite gauti modelį su 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties. Norintys daugiau atminties, už 849 eurus gali įsigyti variantą su 12 GB RAM ir 256 GB vidine talpykla.

Aukščiausios klasės „Axon 30 Ultra“ modelis pasižymi 6,6 colių įstrižainės OLED Ekranu su Full HD+ raiška. Išmanusis telefonas taip pat aprūpintas 144 Hz ekrano atsinaujinimo dažniu, o taip pat ir turi „Corning Gorilla Glass“ apsaugą. Nesunku nuspėti ir tai, jog įrenginio veikimu rūpinasi „Qualcomm Snapdragon 888“ procesorius. Kaip žinia, tai yra galingiausias „Android“ telefonams skirtas procesorius šiuo metu.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime didžiulį kamerų stačiakampį, kuriame sumontuotos keturios kameros. Pagrindinė „ZTE Axon 30 Ultra“ kamera aprūpinta 64 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime tokios pat raiškos plataus kampo bei dar vieną itin plataus kampo objektyvus. Įrenginio nugarėlėje taip pat puikuojasi 8 MP teleobjektyvas, kuris pasižymi 5x optiniu priartinimu, o taip pat ir 60 hibridiniu priartinimu. Skelbiama, jog šis įrenginys gali pasiūlyti 8K filmavimą su 30 kadrų per sekundę.

„ZTE Axon 30 Ultra“ veikimą palaikys 4600 mAh talpos baterija su 65W greituoju įkrovimu. Telefonas pirkėjus pasieks su jau įdiegta „Android 11“ operacinės sistemos versija bei „ZTE MyOS 11“ vartotojo sąsaja. Pirkėjai šį išmanųjį telefoną galės įsigyti juodos, baltos, mėlynos arba rudos spalvos. Kaip jau minėjome, šis flagmanas jau dabar parduodamas oficialioje gamintojo parduotuvėje, o norėdami įsigyti spauskite čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas