Į Europą atkeliauja trys nauji „Huawei“ telefonai: paaiškėjo, kiek mūsų regione kainuos naujausi „nova 12“ serijos įrenginiai

Lukas Snarskis

2024-04-16, 17:15

0 komentarų

Kinijos technologijų milžinė „Huawei“ pastaruoju metu išgyvena ne pačius geriausius laikus, ypatingai žvelgiant į išmaniųjų telefonų departamentą. Tačiau nepaisant įvairiausių sankcijų, bendrovė ir toliau kuria naujus produktus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Į Europą atkeliauja trys nauji „Huawei“ telefonai: paaiškėjo, kiek mūsų regione kainuos naujausi „nova 12“ serijos įrenginiai

Prieš beveik mėnesį „Huawei“ pristatė tris naujus „nova“ serijos išmaniuosius telefonus, kurie tuomet debiutavo Kinijos rinkoje. Gamintojas antroje kovo mėnesio pusėje pademonstravo „Huawei nova 12s“, „nova 12 SE“, o taip pat ir „nova 12i“, o dabar šie įrenginiai atkeliauja ir į Europą.

Naujasis „nova 12s“ bus prieinamas su 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties, o jo kaina sieks 500 eurų. „Huawei nova 12 SE“ bus parduodamas su analogiška atmintinių konfigūracija, o jo kaina bus 380 eurų. Pigiausias šios serijos modelis – tai 280 eurų kainuosiantis „nova 12i“.

Tiesa, Europoje šie išmanieji telefonai bus parduodami be 5G palaikymo bei veiks su „EMUI 14“ vartotojo sąsaja ir neturės „Google“ paslaugų paketo. Ar „Huawei“ šiuos įrenginius ketina pardavinėti ir Lietuvoje – kol kas nėra žinoma.

Huawei nova 12i

Išmanusis telefonas naudoja 6,7 colių įstrižainės LCD ekraną su Full HD+ raiška ir 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje dalyje rasime nedidelį apskritimą, kur įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu pasižyminti asmenukių kamera.

„Huawei nova 12i“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 680“ procesoriumi ir turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Šio įrenginio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 40W įkrovimo galimybe.

Išmaniojo nugarėlėje – didelis kamerų apskritimas, kur įmontuota 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera. Čia taip pat rasime ir 2 MP gylio sensorių bei LED blykstę. „nova 12i“ modelis taip pat turi ir šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį.

Huawei nova 12s

„Huawei nova 12s“ išmanusis telefonas pasiūlys 6,7 colių įstrižainės AMOLED ekranus su 120 Hz atsinaujinimo dažniu bei Full HD+ raiška. Čia taip pat naudojama 10 bitų panelė, o vienintelis skirtumas – plokščios ekrano kraštinės. Viršutinėje ekrano dalyje – 60 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Pagrindinė šio išmaniojo telefono kamera aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu, o greta rasime 8 MP plataus kampo kamerą bei spalvų temperatūros sensorių, kuris padės atkurti tinkamas spalvas, kuomet fotografuojama su vienu iš dviejų objektyvų.

Išmanusis telefonas turės 4 500 mAh talpos bateriją su 66W greituoju įkrovimu. „nova 12s“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 778G“ procesoriumi ir turės 8 GB operatyviosios (RAM) atminties, o čia bus įdiegta „EMUI 14“ vartotojo sąsaja.

Huawei nova 12 SE

Trečiasis išmanusis telefonas, kurį pristatė „Huawei“ – tai „nova 12 SE“. Šis įrenginys bus labai panašus į aukščiau aprašytą „nova 12s“ variantą. Jis bus siūlomas juodos, žalios ir baltos spalvų, visai kaip ir „nova 12s“ variantas.

Esminiai skirtumai – čia naudojamas „Snapdragon 680“ procesorius, 6,67 colių įstrižainės OLED ekranas ir 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta pagrindinė kamera. Čia taip pat bus naudojama ir 5 000 mAh talpos baterija su 66W greituoju įkrovimu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas