Į Europą atvyksta įspūdingiausia „Redmi“ naujiena: paaiškėjo, kada mūsų regione debiutuos 200 MP kamerą turintis bendrovės įrenginys

Arnas Balčiūnas

2022-12-12, 15:44

0 komentarų

Kinijos milžinė „Xiaomi“ kasmet išleidžia daugybę įvairių išmaniųjų telefonų, o kai kurie jų parduodami pasitelkiant dukterines kompanijas. Lietuviai puikiai žino tokius vardus kaip „Poco“ ar „Redmi“, o dabar aiškėja, jog būtent „Redmi“ ketina pasiūlyti keletą naujienų europiečiams.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Į Europą atvyksta įspūdingiausia „Redmi“ naujiena: paaiškėjo, kada mūsų regione debiutuos 200 MP kamerą turintis bendrovės įrenginys

Kompanijos „Redmi“ atstovai šiandien oficialiai patvirtino, jog jau sausio 5 dieną pasaulinėje rinkoje debiutuos „Redmi Note 12 Pro+“ išmanusis telefonas. Tai yra pirmasis bendrovės įrenginys kuris turi net 200 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą kamerą. Visoje rinkoje tai yra vos antras tokį objektyvą turintis išmanusis, mat „Xiaomi“ yra pristačiusį „Xiaomi 12T Pro“, kuris naudoja analogišką sensorių.

Apie tai, kad „Redmi Note 12“ serijos išmanieji telefonai turėtų debiutuoti pasaulinėje rinkoje, rašėme dar praėjusią savaitę, o šiandien tai buvo patvirtinta oficialiai. Tiesa, kol kas išlieka neaišku ar bus pristatytas tik „Pro+“ modelis ar debiutuos ir kiti du serijos įrenginiai – tai „Redmi Note 12“ ir „Note 12 Pro“. Tikėtina, kad tokia informacija turėtų paaiškėti dar iki renginio pradžios.

Priminsime, kad „Redmi Note 12“ išmanusis telefonas aprūpintas 6,67 colių įstrižainės OLED ekranu su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Įrenginys veikia su „Qualcomm Snapdragon 4 Gen 1“ procesoriumi bei turi 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Šio modelio nugarėlėje – 48 MP pagrindinė kamera bei 2 MP gylio sensorius.

Analogiškais ekranais aprūpinti ir „Redmi Note 12 Pro“ bei „Pro+“ modeliai. Šie išmanieji telefonai veikia su „MediaTek Dimensity 1080“ procesoriais bei turi iki 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Ir jeigu „Note 12 Pro“ variantas turi 50 MP pagrindinę kamerą, tai pliusas aprūpintas net 200 MP raiškos vaizdo jutikliu, kurį pagamino „Samsung“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas