Įdomiausias šių metų flagmanas? Nutekintos „Oppo Find X3 Pro" specifikacijos ir nuotraukos

Įdomiausias šių metų flagmanas? Nutekintos „Oppo Find X3 Pro" specifikacijos ir nuotraukos

Kinijos išmaniųjų telefonų milžinė „OPPO“ savo tėvynėje garsėja kaip flagmanų gamintoja. Be to, ji palengva skinasi kelią Vakarų pasaulyje bei technologijas dalinasi su „OnePlus”, priklausančia tam pačiam „BBK” koncernui. Sklinda gandai, kad šių metų kovo mėnesį jau bus pristatytas naujasis kompanijos flagmanas „Find X3 Pro“. Šio telefono pagrindinės specifikacijos jau gruodį buvo nutekintos, o dabar jau žinoma, kaip naujasis įrenginys atrodys ir kokia kamerų sistema bus aprūpintas.

Iš nuotraukų matyti įspūdingo dydžio kameros modulis su keturiais objektyvais, išdėstytais kitaip nei pas konkurentus. Manoma, kad keturių kamerų sistemą sudarys du „Sony IMX766” 50MP raiškos sensoriai, kurie bus naudojami pagrindinei ir plataus objektyvo kamerų sistemoms (skirsis tik optika). Tai įdomus sprendimas, nes daugelis gamintojų plataus objektyvo kamerai naudoją paprastesnį jutiklį, lyginant su pagrindine kamera ir dėl šios priežasties nuotraukos, fiksuotos tamsoje naudojant plataus matymo kamerą būna prastesnės kokybės. Trečioji makro kamera išsiskirs tuo, kad lęšį juos ovalo formos LED blykstė, kas suteiks žavesio. Be to lgamintojas žada, kad šią kamerą bus galima naudoti kaip mikroskopą, vaizdą priartinant net 25X kartus. Ketvirtoji ir ne ką prastesnė tolimų vaizdų priartinimui skirta kamera bus 13MP raiškos ir galės pasigirti 2X optinio artinimo galimybe - ji nėra nauja, tik pasiskolinta iš pernykščio „Find X2“ telefono.

Nutekintoje informacijoje apie „Oppo Find X3 Pro“ užsimenama ir apie kitus šios serijos modelius - „Find X3 Neo“ bei „Find X3 Lite“, kurie taip pat turėtų pasirodyti kovo mėnesį.

Detalesnė techninė informacija apie „Oppo Find X3 pro“ išmanųjį įrenginį: 6.7 colio įstrižainės lenktų kraštų ekranas, kurio raiška siekia1440 x 3216 piskelių (QuadHD+ standartas), kaip jau tapo įprasta ,120 Hz ekrano atnaujinimo dažnis, 10 bitų spalvų palaikymas, galingiausias rinkoje esantis „Snapdragon 888“ mikroschemų rinkinys su 12 GB operatyviosios atminties (RAM), 4500 mAh talpos akumuliatoriumi. Telefonas palaikys 65W greitąjį įkrovimą „SuperVOOC 2.0“ ir 30W „VOOC Air“ belaidžio įkrovimą technologiją. Pirkėjai galės rinktis iš juodos, baltos bei mėlynos korpuso atspalvių.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas